Şef de Secţie de la Spitalul Deva, acuzat că a bătut o asistentă

30 ianuarie 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Scandal la Secţia de Pneumoftiziologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva. Şeful acestei secţii, dr. Ioan Petrui (foto), este acuzat de o asistentă că a agresat-o fizic. Asistenta, Graţiela Pălălău, nu s-a lăsat şi a depus o plângere la Poliţia municipiului Deva. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, s-a deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.
Totul s-a petrecut săptămâna trecută, la Secţia de Pneumoftiziologie a spitalului devean. Medicul Ioan Petrui s-a enervat că asistenta nu-şi face treaba. Deşi Graţiela Pălălău susţine în plângere că a fost bătută cu pumnii în cap, doctorul Petrui spune că: „Nu am bătut-o pe asistentă. Nu voia să-şi facă meseria şi i-am spus să-şi facă bagajele. Atunci ea a început să urle. A plâns că e stresată. Ea a bătut-o pe asistenta şefă. Nu se mai poate ca aceasta să mai lucreze aici”, a declarat dr. Ioan Petrui, şeful Secţiei de Pneumoftiziologie.
Contactată, Livia Oros, managerul spitalului devean, a afirmat că se va face o anchetă în cadrul instituţiei, un raport, şi apoi se vor lua măsurile care se impun în acest caz. Poliţiştii au făcut anchetă la faţa locului, asistenta a fost supusă unor investigaţii, însă se pare că nu are probleme medicale, susţin cei din conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva.
Am încercat să o contactăm telefonic pe Graţiela Pălălău, dar nu am reuşit. Urmează să vedem cum se va termina acest incident şi cine va plăti pentru el.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. FLORIN spune:

    o cred pe asistenta, doctorul este un infatuat si un lucru slab ce nu s a mai vazut pe lumea asta.

  2. Nela spune:

    Pacat ca in Romanía ñu sunt legi si totul se musamalizeaza.Multa lume este agresata iar agresorul este intotdeauna nevinovat.La fel se va intampla si cu aceata asistenta desi sunt convinsa ca spune adevarul.Intotdeauna CEI sus sunt “crezuti” iar CEI de Jos sunt lasati in mocirla.Poste de data aceasta se va face cu adevarat dreptate!!!!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Viaţa la 100 de ani

S-a născut la Lupeni, în Valea Jiului, în urmă cu fix 100 de ani. Cornelia Băbeanu (foto) împlineşte astăzi un...

Caricatura de marţi, 31.01.2017

de Liviu Stănilă

Nedreptăţile salariale i-au scos pe grefierii hunedoreni în stradă

Mai mulţi angajaţi ai Tribunalului Hunedoara şi ai Judecătoriei Deva au protestat ieri împotriva nedreptăţilor salariale la care sunt supuşi...

Închide