Actualitate

Secția de Chirurgie Plastică de la Spitalul Deva, un model de colectiv

Compartimentul de Chirur­gie Plas­tică din cadrul Spi­talului Județean de Ur­gență Deva este coor­do­nat de me­dicul Paula Luculescu (foto), doc­­tor în medicină.
Colectivul de aici, for­mat din 3 medici, 9 asis­ten­te medicale, 6 infirmiere și un statistician medical, este închegat, și cu experiență. Este vor­ba de coor­do­natorul Paula Luculescu, Corina Clepce, medic primar, Călin Ștefan, medic spe­cia­list, Olimpia Deaconu, asis­tent medical coor­donator, cu studii superioare și 8 asis­tente principale.
În scurt timp, secția va fi mutată în noul spațiu, complet modernizat în ca­drul Proiectului de Reparații Capitale care este în derulare la Spitalul Județean de Urgență Deva.
Compartimentul Chirurgie Plastică oferă pacienților servicii diverse, de la chirurgia mâinii, tratamentul arsurilor, excizia tumorilor, chirurgie reconstruc­tivă și reparatorie a sechelelor. În Am­bu­latoriul de specialitate este un cabinet integrat secției, unde pacienții pot veni la consultații, se pot programa pentru ope­rații, dacă este cazul, pot beneficia de tratament post operator și pansa­mente. Secția are dotări moderne, ca ur­mare a investițiilor pe care le face Consiliul Județean Hunedoara, în subordinea că­ruia se află unitatea medicală.

One thought on “Secția de Chirurgie Plastică de la Spitalul Deva, un model de colectiv

  • Adevarat. Am fost tratata impecabil de d-nul doctor Calin Stefan si de asistenta dansului Cristina. Cu multa omenie si profesionalism. Felicitari intregului colectiv.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.