Secretul „schimbării la faţă“

26 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11 x 3 carmen cartas

Ciprian Marinuţ

 Marian Muntean, finanţatorul echipei Cetate, consideră că progresul înregistrat de echipa deveană în jocurile amicale de pregătire se datorează venirii pe banca tehnică a antrenorului Dumitru Muşi.

De la eşecuri pe linie, la campioane
Handbalistele de la Cetate Devatrans au început pregătirea pentru noul campionat, cu o întârziere de două săptămâni, faţă de alte echipe din Liga Naţională, din cauza unor probleme interne ale clubului. Întârzierea s-a simţit la primul turneu de jocuri amicale, de la Zalău, unde Cetate a fost pe ultimul loc cu patru înfrângeri şi chiar şi la turneul de la Cluj, la care devencele s-au clasat pe locul doi cu două victorii din trei meciuri. Cetate a recuperat decalajul de pregătire şi a triumfat, la finalul săptămânii, la tur-
neul de la Reşiţa, unde a obţinut trei victorii din tot atâtea partide.

Antrenor priceput
Finanţatorul echipei devene, Marian Muntean, spune că schimbarea în bine a jocului devencelor se datorează priceperii antrenorului Dumitru Muşi, întrucât jucătoarele sunt în mare măsură aceleaşi ca în campionatul trecut şi n-au învăţat handbal peste noapte. „Secretul acestei schimbări pozitive este simplu. Cu excepţia pivotului din Serbia, Nicolici şi a Elenei Moise, care a revenit la echipă, avem acelaşi lot ca şi în campionatul trecut, însă acum, antrenorul face diferenţa.
Gruparea e mai bine organizată, mai disciplinată, iar jucătoarele dau senzaţia că-şi ştiu cu exactitate locul şi rolul în teren. Şi în plus, atitudinea e una mult mai profesionistă. Sper ca în noul campionat să dispară necazurile din anii trecuţi şi aceste jucătoare să demonstreze că au valoare, printr-o clasare cât mai bună”, a spus Marian Muntean.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Suporterii au „reanimat” fotbalul hunedorean

Familia fotbalului hunedorean s-a reunit la inaugurarea pub-ul suporterilor Corvinului şi visează la renaşterea sportului rege la Hunedoara.

Pe cer, vor fi douã luni

Oriunde vă veţi afla în 27 august a.c., la miezul nopţii, mai exact la ora 0,30, nu uitaţi să ridicaţi...

Ungurii pot…

Vă rog să mă credeţi, că nu pot să mă abţin. Rămân la opinia mea – cea mai importantă rută...

Închide