Secretul „schimbării la faţă“

11 x 3 carmen cartas

Ciprian Marinuţ

 Marian Muntean, finanţatorul echipei Cetate, consideră că progresul înregistrat de echipa deveană în jocurile amicale de pregătire se datorează venirii pe banca tehnică a antrenorului Dumitru Muşi.

De la eşecuri pe linie, la campioane
Handbalistele de la Cetate Devatrans au început pregătirea pentru noul campionat, cu o întârziere de două săptămâni, faţă de alte echipe din Liga Naţională, din cauza unor probleme interne ale clubului. Întârzierea s-a simţit la primul turneu de jocuri amicale, de la Zalău, unde Cetate a fost pe ultimul loc cu patru înfrângeri şi chiar şi la turneul de la Cluj, la care devencele s-au clasat pe locul doi cu două victorii din trei meciuri. Cetate a recuperat decalajul de pregătire şi a triumfat, la finalul săptămânii, la tur-
neul de la Reşiţa, unde a obţinut trei victorii din tot atâtea partide.

Antrenor priceput
Finanţatorul echipei devene, Marian Muntean, spune că schimbarea în bine a jocului devencelor se datorează priceperii antrenorului Dumitru Muşi, întrucât jucătoarele sunt în mare măsură aceleaşi ca în campionatul trecut şi n-au învăţat handbal peste noapte. „Secretul acestei schimbări pozitive este simplu. Cu excepţia pivotului din Serbia, Nicolici şi a Elenei Moise, care a revenit la echipă, avem acelaşi lot ca şi în campionatul trecut, însă acum, antrenorul face diferenţa.
Gruparea e mai bine organizată, mai disciplinată, iar jucătoarele dau senzaţia că-şi ştiu cu exactitate locul şi rolul în teren. Şi în plus, atitudinea e una mult mai profesionistă. Sper ca în noul campionat să dispară necazurile din anii trecuţi şi aceste jucătoare să demonstreze că au valoare, printr-o clasare cât mai bună”, a spus Marian Muntean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.