Politica si administratie

Secretomania politicienilor – Ce aveți de ascuns, Domnilor Guvernanți?

România este o țară confiscată de o grupare de marionete sinistre. România este condusă prin angajamente și contracte secrete, cenzură și frică. Suntem mințiți, amenințați și ni se pune pumnul în gură. Trăim într-un teatru al absurdului. Vedem cum totul se năruie în jurul nostru, iar politicienii ne spun că ne vor binele și ne vorbesc despre „un viitor luminos”, „progres”, „dezvoltare” și alte lucruri utopice.
Suntem ținuți departe de ADEVĂR. Românii au fost legați la ochi cu pro­mi­siunile politicienilor, care derulează ope­rațiunea MAREA SECRETIZARE. Dacă nu cunoaștem adevăratele lor intenții, ei speră că nu ne vom opune la deciziile lor.
Au secretizat PNRR-ul, dar pe baza lui fac legi care vor schimba viața și cultura românilor pentru totdeauna.
Au secretizat lista ajutorului militar pentru Ucraina, iar românii nu știu cât de expusă este țara noastră la un război.
Au secretizat contractele din pan­de­mie ca să fure sume imense de bani care au îndatorat România cu miliarde de euro și pentru care tot noi și copiii noștri trebuie să suferim austeritate pentru a le plăti înapoi.
Au secretizat corespondența și ilega­li­tă­țile politicienilor pe tema canalului Bâstroe! Au cedat un drept al României câștigat cu eforturi imense de-a lungul anilor și nici acum nu știm care este cu adevărat situația.
Toate acțiunile politicienilor trecători prin funcțiile lor care au implicații și con­secințe grave pentru români, pentru totdeauna. Politicienii conduc țara în mod tiranic, luându-le cetățenilor dreptul lor de a avea acces la informațiile publice și, deci, politicienii nu pot fi trași la răspundere. Cum poți sa spui ca trăim intr-o democrație și a noastră Coaliție oferă stabilitate, când tot ce oferă este tiranie și minciună și hoție?
Cetățenii au dreptul să știe ce conține PNRR-ul în forma lui completă și să decidă dacă vor sau nu bani în schimbul drep­tu­rilor și libertăților lor. În schimbul tradițiilor și a spiritualității neamului românesc.
Cetățenii au dreptul să știe ce conțin contractele de vânzare a companiilor și activelor de stat, și să poată judeca ac­țiunile politicienilor. Cetățenii au dreptul să știe cât de expusă la risc este România în războiul din Ucraina.
Românii au dreptul să știe ADEVĂRUL. Doar așa vom putea trăi fără sacrificii, fără crize, cu putere și cu demnitate.
Desecretizați contractele din așa-zisa pan­demie, PNRR-ul, contractul de vân­zare al Mintiei și alte decizii și an­ga­ja­men­te pe care le-ați luat în numele nostru. De ce țineți totul la secret? Ce planuri as­cunse aveți?
Dacă politicienii vor să ascundă ceea ce fac, există totuși români care pot să arate ADEVĂRUL. Atunci când trăim în ADEVĂR, avem PUTEREA de a trece peste orice. ÎMPREUNĂ. Pentru că ADEVĂRUL poate schimba lumea.
ADEVĂRUL arătat de un jurnalist curajos a schimbat soarta războiului din Vietnam.
ADEVĂRUL dezvăluit de un cetățean a dus la demisia președintelui Americii – Richard Nixon.
ADEVĂRUL prezentat de un om a expus situația despre războaiele din Irak și Afganistan, ducând la încheierea lor.
ADEVĂRUL arătat de un om a revelat gigantica supraveghere mondială neau­to­rizată și cum sunt ascultați și urmăriți cetățenii. Curajul și sacrificiul lui au ajutat miliarde de oameni să înțeleagă ce li se întâmplă.
Românii pot arăta adevărul și pot schimba lucrurile în bine, definitiv.
Actuala conducere insistă pe două direcții – digitalizare și secretizare. De ce este nevoie de un exces în aceste ac­țiuni? De ce statul se luptă să digitalizeze masiv și să secretizeze proiectele de importanță națională. Până la urmă, a­ces­te pro­iec­­te sunt pro­­­movate pen­tru a adu­ce un be­ne­ficiu românilor. Trebuie să știm ce drep­turi dar și ce obligații avem
în cadrul a­ces­tor proiecte. Se încearcă tot mai mult di­gi­ta­li­za­rea vieții pen­tru a pu­tea fi su­pra­ve­gheați în to­talitate. Prac­tic, nu vom mai avea via­ță privată, in­timitate. De la încercări de digitalizare a banilor până la idei de tip Big Brother în școli. Noile tehnologii sunt bune, doar atunci când sunt folosite ca să ne simplifice acțiunile și viața de zi cu zi.
Și până la urmă, de ce se încearcă trans­­parentizarea vieții cetățeanului prin digitializare, iar în paralel secretizarea guvernării, tot prin digitalizare. Nu așa func­ționează democrația. Democrația func­ționează exact invers. Transparența gu­vernării și protejarea identității cetă­țeanului. Așa trebuie să arate o demo­cra­ție funcțională, axată pe viitor. Domnilor guvernanți, dacă tot vă place digi­ta­li­za­rea, atunci transparentizați procesul de guvernare. Prin digitalizare, desigur. Ară­tați-ne ce scrie în PNRR și care sunt re­zul­tatele pe care le așteptați de la acest set de reforme.

Deputat Anamaria Gavrilă
Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura