Se toarnă fundaţia la fântâna muzicală din Hunedoara

3 septembrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Fântâna muzicală care se construieşte în faţa Casei de Cultură din municipiul Hunedoara prinde contur. După nici trei săptămâni de la deschiderea şantierului, constructorul a început să toarne fundaţia viitorului havuz.

Obiectivul face parte dintr-un proiect mai amplu, cel de amenajare a centrului pietonal care va cuprinde Bulevardul Corvin, pe sectorul dintre Parcul Copiilor şi Casa de Cultură. La semnarea ordinului de începere a lucrărilor, reprezentanţii Primăriei municipiului Hunedoara anunţau că proiectul trebuie finalizat până la finele acestui an. Întreaga investiţie ajunge la două milioane de euro şi constă în realizarea a trei fântâni arteziene, reabilitarea platoului Casei de Cultură, construirea infrastructurii de comunicaţii şi de acces în zona pietonală a Bulevardului Corvin şi a platoului Casei de Cultură. De asemenea, va fi modernizată infrastructura stradală, parcările şi trotuarele, va fi extinsă şi modernizată reţeaua de alimentare cu apă şi canalizare din zonă, precum şi reţeaua de iluminat public stradal. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Asta era o prioritate?
    Ce ziceti de reabilitarea pietei,de reparare trotuare,
    de reabilitare parcuri,etc?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avram Iancu a început noua aventură în Marea Neagră, către Istanbul

Aşa cum am informat în ediţia noastră de vineri, Avram Iancu, polisportivul din Petroşani de profesie bibliotecar, cunoscut pentru performanţele...

Pieton rănit grav în timp ce aştepta autobuzul

Un bărbat din Orăştie a ajuns în spital cu răni grave, după ce a fost lovit de o maşină, în...

Alţi doi şoferi, prinşi băuţi la volan

Nu este săptămână în care agenţii rutieri hunedoreni să nu prindă conducători auto, care au urcat la volan fiind sub...

Închide