Politica si administratie

Se redeschide punctul de lucru pentru eliberarea pașapoartelor la Petroșani

Din 12 ianuarie, la inițiativa pre­fec­tului județului Hunedoara, Călin Marian, va fi redeschis punctul de lu­cru mobil al Serviciului Public Co­mu­nitar de Pașapoarte Hunedoara din municipiul Petroșani.

 

Primiți documentul prin PrioriPost

Punctul de lucru mobil se află la sediul Primăriei municipiului Petroșani și va funcționa între orele 10 – 14, în fiecare zi de joi (10 – 13 – preluarea ce­rerilor pen­tru pașaportul electronic, res­­pectiv 13 – 14 – eliberarea docu­men­­telor). Înce­pând de ieri, este func­țio­nal sistemul de programare în regim online, accesând portalul www.epasapoarte.ro – pagină pe care vă veți putea pro­grama pentru depunerea cererii de eliberare a pașa­por­tului la sediul ori­cărui serviciu de pașa­poarte din țară și veți găsi infor­mații suplimentare refe­ri­toare la adrese, programul cu publicul și actele ne­ce­sare. Cererea pentru eli­be­rarea unui pașaport simplu sau tem­po­rar poate fi depusă în țară la sediul oricărui serviciu public comu­ni­tar de pa­șapoarte, în baza unei pro­gra­mări efectuate pe portalul www.epasapoarte.ro sau în străinătate la misiunile diplomatice
și oficiile con­sulare ale României, în baza unei pro­gramări pe portalul www.econsulat.ro. Cererea pentru eliberarea pașaportului electronic se preia doar pentru per­soa­nele care au domiciliul în România. Cererea pentru pașaportul temporar nu se poate de­pune la punctul de lucru din municipiul Petroșani. Opțiunea de a primi pașa­portul acasă este disponibilă prin inter­mediul PrioriPost, serviciul de curierat rapid al Poștei Române. Tariful este de 11,30 lei cu TVA inclus, cu livrare oriunde în țară, iar plata se va realiza la livrare. Adresa punctului de lucru mobil al SPCP Hunedoara din Petroșani: stra­da 1 Decembrie 1918 nr.93, Petroșani. (A.Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura