Se pune lacătul pe Primăria Brănişca?

14 noiembrie 2011 | 8 Comentarii | Publicat in: Comunitate, Flash

Magdalena Şerban

Dacă problema cu aleşii locali s-a rezolvat în comuna Brănişca, se pare că acum, pe capul primarului au „căzut” alte probleme, mult mai grave.
Au abandonat pe capete
„Avem probleme foarte mari, aici, la Brănişca. Astfel, din cele 20 de posturi din primărie, doar 14 sunt ocupate. Nu avem tehnicieni pentru Serviciul de Cadastru şi cel de Construcţii, nu avem asistent la Protecţie socială. Avem angajat doar un poliţist local, deşi în grilă sunt stipulate trei astfel de posturi, iar mai nou, ca să ni se pună capac la orice activitate, din cauza retribuţiei slabe, a plecat şi şoferul de la Serviciul public. Aşa că, am rămas cu cele două basculante şi un microbuz de transport persoane, pe care le avem la primărie, uitându-ne la ele. Deşi am informat guvernanţii de problemele noastre, până acum, nu am primit nici un răspuns”, a declarat primarul din Brănişca, Teodor Lazăr. „Nu vreau să mă gândesc că vine iarna. Cine va împrăştia, cu basculantele achiziţionate cu greu, materialul antiderapant? Să nu mai vorbim de activitatea sportivă şi culturală din comună, care este blocată din cauza microbuzului ce stă, afectând atât echipa de fotbal, Mureşul Brănişca, cât şi Ansamblul Mureşana. Nu avem bani nici să încheiem contract cu vreo firmă specializată. Nu mai avem nici măcar bani de salarii sau utilităţi”, a declarat edilul şef.
Vrea să demisioneze
De la atâtea supărări, primarul se vede pus în situaţia de a preda armele. “Mă întreb, în aceste condiţii, ce rol mai am eu? Cum pot să-mi exercit mandatul? Are rost oare să mai merg la serviciu şi să iau salariul? Sper ca locuitorii comunei să înţeleagă situaţia. Chiar m-am gândit să renunţ şi să demisionez, însă cei din Consiliul Local Brănişca mi-au sugerat să mai rămân măcar până în ianuarie 2012. Dumnezeu ştie ce se va întâmpla şi când se vor limpezi apele. Punem lacătul şi plecăm cu toţii, acasă. Ce să facem? Oricum, nimeni nu ne aude. Nimeni din cine ar trebui. Îmi cer scuze faţă de oamenii din Brănişca, dar trebuie să le spun cum stau lucrurile”, a încheiat edilul.

Comentarii (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. BOZAN spune:

  DOM PRIMAR ,AVEM IN COMUNA UN CONSILIER JUDETEAN SI VICEPRESEDINTE PNL,SURGENT MARIUS ,CARE E DIRECTOR LA AZIL,DE CE NU REZOLVA EL PROBLEMELE ,PENTRU CA ATUNCI CAND ESTE BEAT ,SE LAUDA CA VA AJUNGE DEPUTAT,IN CAMPANILE ELECTORALE, FACEA TOATA ZIUA CHEFURI , LA AZIL ,A VENIT LA NOI IN SAT SI MIRCEA MOLOT ,SI A PROMIS CA DACA VOTAM CU PNL,EL CA PREJEDINTE DE JUDET VA SPRIJINI COMUNA NOASTRA,NOI AM VOTAT CU PNL SI VEDEM CA AM VOTAT DEGEABA ,NU A FACUT NIMIC NUMAI MINCIUNI DE SECURIST, ISI VAD NUMAI INTERESELE LOR,AM AUZIT CA SURGENT MARIUS ,ISI CONSTUIESTE O DITAMAI VILA,CA DOAR DE LA AZIL DACA NU CURGE PICA ,DE MIRCEA MOLOT CA A MAI CUMPARAT IAR PAMANTURI ,CA NU SE MAI SATURA ,DE CATE BOGATII ARE, VREA SA CUMPERE TOT JUDETU HUNEDOARA ,VOR VENI EI IAR LA ANUL SA ZICA SA VOTAM ACUM USL,IAR O SA FACI DOM PRIMAR CAMPANIE ,IN TOATE SATELE ,CUM AI FACUT IN TOATE CAMPANILE ELECTORALE,DIN CE BANI ?,SI ASTIA DUPA CE SE VAD IN SCAUNE II DOARE IN FUND DE COMUNA NOASTRA,SA NU MAI VII LA POARTA MEA CU GUNOAIELE ASTEA LIBERALE CA PUN CAINI PE EI

 2. braniscanu spune:

  …cu specialistul,, în boli de ochi,,…primarul în funcţie TUDOREL, ajutat de bodega din proprietatea sa şi de cumnata sa Angela, va încerca să cumpere cu zăhărelul,ulueiul,şi mămăliga, voturile proştilor din comuna Brănişca!!!! Dacă nu se trezesc acum, îi aşteaptă alţi 4 ani de foame!!!…dar întrebarea-i totuşi pe cine să votăm, că oamenii de treabă îşi văd de treaba lor nu se bagă în mocirla de la primăria Brănişca!!!…vorbeşte primarul că vine iarna????… să aducă pe Moloţ să dea cu antiderapant, că el a adus jafurile alea de utilaje de la primărie, pe o grămadă de bani sau să meargă la pocăiţii de la Măgureauă,că la ăştia nu merge cu contractele,merge cu parandărătu, că acolo merg banii de la drumuri, nu la prostu de primar în visteria primăriei!!!…ar fi trebui să-şi dea demisia mai demult, nu să mânce banii contribuabililor şi să se înbogăţească!!! Da brănişcanii ar trebui să primească scuze nu numai din partea primarului ci şi din partea consilierilor actuali ,care sunt slugile lui Tudorel !!!…apropo, de comunitari,deh, acum s-a sfădit şi cu popa Munteanu, aşa că nu mai are fiul popii căţăl-comunitar iar preuteasă la ansamblul Mureşana!!!.. să ştiţi că dacă suntem săraci, nu suntem proşti ,vorba lui SVV!!! Trăiască Brănişcaniii!!!!

 3. bozan si braniscan spune:

  Ma da prosti mai esti,te faci si braniscan si bozan ,esti unul singur pe carte te-am dat afara din PNL,ai fost fraier !Tu sa sti ma fraiere ca domnul presedinte Molot si domnul Marius Surgent au ajutat aceasta comuna ca altfel am fi fdost pe nicaieri si nu ai drepytul tu fraiere sa-i judeci.Datrorita acestor doi domni si a altoira sa facut asfalt in comuna si se va mai face.Ma fraiere pocaiti la care tew referi ajuta comuna si nu profita dew pe comuna asa cum crezi tu.Referitor la utilajele de la primarie nu lew-a bagat nimeni pe gat ci le-am cumparat cu mare truda.Multumeste la pdl ca te-a facut domn dar acus o sa cazi.

 4. Lazar Teodor spune:

  Domnule bozan si braniscan daca vrei sa spui un adevar scrieti numele.Nu ai curaj ? Oricum cetatenii comunei Branisca stiu cine esti, cu ce te ocupi !

 5. braniscanu spune:

  …din cele 10 rănduri scrise cu multă trudă, ţi-ai dat arama pe faţă ,fraiere!!!!…sunt convins că-ţi este ciudă că ţi-am amintit de bubele din comuna păstorită cu multă grijă de dom,primar Tudorel!!!….iar dacă ai fi cu adevărat brănişcan,bozan,sau orice alt locuitor al comunei Brănişca, nu ar trebui să-i iei apărarea aşa vehement, pentru că nu este aşa curat dom*primar, prcum îl vezi tu !!!….şi dacă şti cine sunt spune ,nu da cu presupusul!!!…află că ştiu şi mai multe ….!!!..dar mai târziu,domnule!!!

 6. bozan si braniscan spune:

  mai fraiere dati numele daca esti cinstit daca nu ciocul mic !

 7. braniscanu spune:

  …profesore,parcă erai convins că ştii cine sunt, nu???!!!….vezi că eşti mutalău???!!!

 8. marco spune:

  schimbati domnilor odaata personalul din primaria aceasta…..e de tot rahatul nu vedeti ce face?acum i-a mai prins si curtea de conturi cu delapidari! vreti sa ajungeti din saraci iobagii lui tudorel?primarie cu asa oameni slab pregatiti nu am mai vazut!unul singur e destept pe acolo si acum si la ala i-au pus delapidarea in cap!sa speram ca revine in primarie altfel nici programul de incasari taxe si impozite nu stiu sa il deschida <<<<RUSINEEEEEEE!!!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Incendiul din munţi, stins cu elicopterul

După două zile de intervenţie cu elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie, pompierii hunedoreni au reuşit să stingă în proporţie de...

Spitalul din Brad duce lipsă de personal

Problema lipsei de personal în sistemul medical se întâlneşte peste tot la noi. Excepţie nu face nici Spitalul municipal din...

Monument al lui Acaţiu Barcsay, dezvelit în faţa Prefecturii

La iniţiativa prefectului de Hunedoara, Attila Dezsi, în municipiu a fost amplasat un monument al fostului comite suprem al Hunedoarei...

Închide