Politica si administratie

Se întâmplă și la case mari. Le-au furat paginile de Facebook

Mai multe pagini oficiale de Facebook ale instituţiilor din mu­ni­cipiul Hunedoara, printre care pa­gina primăriei – „Primăria Hunedoara”,
şi pa­gina primarului localităţii,
Dan Bobouţanu, intitulată „Dan Bobouţanu – Jurnalul primarului”, au fost furate de autori rămaşi, mo­men­tan, necu­nos­cuţi, a informat Primăria Hunedoara.
Incidentul a avut loc pe 3 august, auto­rităţile atenţionând că pe aceste pagini pot să apară informaţii false.
„S-au făcut toate demersurile pentru recuperarea acestor pagini şi sperăm ca acest lucru să se realizeze cât mai curând posibil. Până atunci, vă in­formăm că pe aceste pagini pot apărea informaţii false, pe care autorităţile locale nu le pot administra în această perioadă. Vom reveni cu noi informaţii pe măsură ce acestea ajung din partea autorităţilor şi a staff-ului Facebook”, se arată într-un comunicat al Primăriei Hunedoara.
Autorităţile locale şi-au manifestat speranţa că situaţia va reveni la normal în cel mai scurt timp, cerându-şi, toto­dată, scuze cetăţenilor pentru even­tualele inconveniente apărute la acce­sarea paginilor menţionate.
Pagina oficială de Facebook a Pri­mă­riei Hunedoara avea aproape 50.000 de urmăritori, iar cea a pri­ma­rului de­păşea 10.000 de urmăritori. (A. N.)