Se încinge lupta pentru promovare în seria a IV-a din eşalonul trei

Înfrângerea liderului seriei a IV-a din Liga a III-a, Naţional Sebiş, la Reşiţa, precum şi victoriile lui CNS Cetate Deva şi CSM Lugoj, au relansat lupta pentru promovare în eşalonul secund. Presiunea se simte la fiecare echipă care aspiră la Liga a II-a, nici jocul trupei din reşedinţa judeţului nefiind strălucit în faţa celor de la ACS Poli II Timişoara.

Au profitat de eşecul liderului
Victoria lui CSM Şcolar Reşiţa în faţa lui Naţional Sebiş, scor 3-1, a făcut ca liderul clasamentului să nu se desprindă de pluton. Totodată, victoriile normale obţinute de CNS Cetate Deva, în faţa lui ACS Poli II Timişoara, a Ripensiei în faţa Ighiului şi a celor de la CSM Lugoj, în faţa lui Millenium Giarmata, a micşorat distanţele între echipele din plutonul fruntaş. Practic, între prima echipă clasată, Naţional Sebiş şi cea de-a şasea, CNS Cetate Deva, diferenţa este de doar cinci puncte, CSM Şcolar Reşiţa având cu trei puncte mai puţin decât arădenii, iar Ripensia Timişoara, Industria Galda de Jos şi CSM Lugoj au un deficit de patru puncte faţă de lider. Un factor determinant în câştigarea seriei vor fi meciurile directe între aceste şase echipe, trei dintre acestea urmând să se joace în următoarele două runde. Astfel, în etapa viitoare se vor înfrunta CSM Lugoj şi Ripensia Timişoara iar peste două etape, CNS Cetate Deva va întâlni pe Naţional Sebiş iar CSM Şcolar Reşiţa pe CSM Lugoj.

„Ne-am trezit abia la pauză!”
Deşi a învins până la urmă destul de lejer pe ACS Poli II Timişoara, trupa antrenată de Viorel Tănase nu a convins, cel puţin prin prestaţia din prima repriză. De altfel, nici tehnicianul alb-albaştrilor nu a fost mulţumit de jocul elevilor săi arătat pe parcursul primei părţi, dar a apreciat schimbarea în bine din al doilea mitan. „În prima repriză am făcut un joc mai slab, fără agresivitate, fără concentrare la finalizare şi fără ritmul pe care l-am avut la Galda. Ţinând cont că am întâlnit o echipă de copii, trebuia să abordăm altfel meciul acesta. Am desconsiderat puţin adversarul, dar am pregătit partida să o câştigăm, indiferent cu cine am fi jucat. La pauză i-am şi certat puţin, dar i-am şi încurajat, iar repriza a doua am controlat-o în totalitate. Vreau să-i felicit pentru prima victorie din acest an şi o dedic sărbătoriţilor săptămânii, Petre Clep, Sebi Agache şi Roland Kelemen!”, a spus Viorel Tănase.

Liga a III-a, seria a IV-a, etapa a XV-a
UTA BD II – Pandurii II Tg. Jiu 1-0
Unirea Alba Iulia – Mamma Mia Becicherecu Mic 1-2
CNS Cetate Deva – ACS Poli II Timişoara 2-0
CSM Lugoj – Millenium Giarmata 2-0
Gloria Lunca Teuz – Industria Galda de Jos 0-0
CSM Şcolar Reşiţa – Naţional Sebiş 3-1
Ripensia Timişoara – Performanţa Ighiu 2-1

(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.