Se închide nodul rutier de pe A1, de la Șoimuș

    De săptămâna viitoare, nodul rutier de la Șoimuș, pentru intrare și ieșire pe Autostrada Deva – Sibiu se închide, anunță reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

”Începând de luni, 10 septembrie, se va închide circulația rutieră pe autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria – Deva. Măsura închiderii circulației pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară”, a transmis DRDP Timișoara.

Constructorul Lotului 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva a solicitat închiderea nodului rutier de la Șoimuș până în luna noiembrie, termenul putând avea o altă durată în funcție de condițiile meteo. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.