Actualitate

Se încheie o etapă în procesul comisarului Berbeceanu

03-berbeceanuLa termenul de ieri din dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu (foto) şi al acuzatorilor săi, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) ar fi trebuit să audieze şapte martori.
Din datele de pe portalul instanţei, printre persoanele citate pentru a depune mărturie se numără: Teodor Cociuba, Arpad Laszlo Szabo, Gyongyver Szabo, Cristinel Brînda, Simona Milodin, Edit Lazăr şi Constantin Danciu. Este ultimul termen din calendarul stabilit de ÎCCJ la începutul anului trecut privind audierea unui număr de aproximativ 100 de martori, propuşi de procurori şi de învinuiţi în acest dosar. Doar că audierile de acest tip vor continua şi în acest an. Potrivit purtătorului de cuvânt al ÎCCJ, după termenul de ieri, magistraţii vor stabili un nou calendar de audieri. Aici vor fi trecuţi şi martorii ceruţi de Traian Berbeceanu şi admişi de instanţă, printre care Alina Bica, fostă şefă a DIICOT şi Petre Tobă, fost şef al IGPR, în prezent ministrul Afacerilor Interne. (N.Bumbac)

4 comentarii la „Se încheie o etapă în procesul comisarului Berbeceanu

  • Sper sa „crapi” impreuna cu toate sifoanele tale, jegosule!!!

  • Nota 10 Lute. Esti f curajos fata de altii care fac pe ei de frica. Omul a nenorocit multi oameni nevinovati. A facut multe abuzuri si a luat multa spaga, vezi VW Passat CC. Functiile le-a obtinut pe pile. La puscarie cu sifoanele lui : Litera, Pera, Nitu, Avocata Loredana Tirnovan, Margan, Mugue Nedelcu s.a.

  • Horia care din ei tiau f… muierea de ti ciuda? Margan? :))))))sau Nitu? Sau poate pe Mata :)))

  • Sa-ti dau la m.e Mata. Poate tie ti-a f…t femeia ba bulangiule. Sifonule.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura