Se distribuie tichetele gratuite pentru transportul public în Deva

9 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Primăria municipiului Deva va distribui, începând de luni, 15 iulie 2019, tichetele gratuite de călătorie pentru transportul public local, pentru intervalul august-noiembrie 2019.

Biletele pot fi ridicate în perioada 15 iulie–2 august 2019, din două locaţii. Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei vor ridica tichetele gratuite de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva (holul intrării principale), de luni până joi – între orele 8:00 şi 13:00, şi vineri – între orele 8:00 şi 12:00.
La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea ultimului cupon de pensie (copie) şi a cărţii/buletinului de identitate (copie).
Veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva vor ridica tichetele gratuite pentru transportul în comun de la Primăria municipiului Deva (Piaţa Unirii, nr. 4), camera 24, de luni până vineri – între orele 9:00 şi 13:00. La ridicarea biletelor este obligatorie prezentarea actului de identitate (copie).
Pentru persoanele aflate în situaţii deosebite (probleme medicale, absenţă din localitate etc.), perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie se prelungeşte cu două săptămâni, până în data de 16 august 2019. În intervalul 5-16 august 2019, biletele vor fi distribuite la Primăria municipiului Deva, de luni până vineri, între orele 9:00 şi 11:00, astfel: camerele 22 şi 29 – pentru pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei; camera 24 – pentru veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi Cetăţenii de Onoare ai municipiului Deva.
Tichete gratuite pentru transportul public local sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva. (M.V)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Toma Coconea şi Avram Iancu, invitaţi de onoare la Borsec

Adevăraţi ambasadori ai sportului, cei doi polisportivi hunedoreni au fost invitaţi la ”Ceaun Borsec Festival”, o manifestare ce a readus...

Gura lumii, 10.07.2019

Vorbesc gurile rele că s-a înfiripat, din nou, relaţia de dragoste între un edil şi o duduie cu funcţie prin...

Întâlnire contribuabili-finanţişti

Mâine, joi, 11 iulie 2019, la ora 12, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Hunedoara organizează în sala de şedinţe, situată...

Închide