Se cunosc finalistele de la Cupa de Iarnă AJF

Cele şase echipe care şi-au câştigat dreptul de a participa la turneul final al Cupei de Iarnă, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara, s-au aflat la finalul săptămânii trecute, când au avut loc partidele din grupe. Astfel, pentru trofeu vor lupta CS Hunedoara, Şoimul Băiţa, Hercules Lupeni, Retezatul Haţeg, Inter Petrila şi Dacia Orăştie.

Lupeni şi Petrila, la braţ spre turneul final
În grupa de la Uricani, primele două echipe clasate au terminat la egalitate de puncte şi au făcut pasul împreună spre turneul final. Primul loc i-a revenit echipei Hercules Lupeni, care a acumulat nouă puncte, la fel ca şi Inter Petrila, ocupanta locului secund, însă în meciul direct trupa din Lupeni a câştigat cu 8-7. Surprinzător, câştigătoarea grupei a fost învinsă de Universitatea Petroşani, ultima clasată din această grupă.
Grupa de la Baru a fost adjudecată de Retezatul Haţeg, formaţie care a învins în trei partide şi a remizat în a patra, pierdută apoi la penaltiuri în faţa Jiului Petroşani. Succesul nu a ajutat-o pe Jiul să se califice la turneul final, pentru că trupa alb-negrilor a pierdut în faţa Măgurei Pui. În schimb, grupa de la Geoagiu a fost adjudecată fără dubii de Dacia Orăştie, care a obţinut patru victorii în cele patru partide jucate. O evoluţie sub aşteptări au avut gazdele de la Gloria Geoagiu, clasate pe ultimul loc, cu un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri.

Şoimul Băiţa şi CS Hunedoara „au defilat”
Tot fără dubii a fost câştigată şi grupa de la Ilia, unde Şoimul Băiţa nu a avut rivali. Alb-verzii s-au impus în toate cele trei partide, trecând de Aurul Brad, CS Comunal Ilia şi CS Hunedoara juniori. Grupa de la Dobra a fost adjudecată de CS Hunedoara seniori, campioana de toamnă din Liga a IV-a obţinând trei victorii în cele trei partide jucate. În clasament, alb-albaştrii au fost urmaţi de Zarandul Crişcior, Victoria Dobra şi CFR Simeria. Cele şase echipe calificate la turneul final vor fi împărţite în două grupe de câte trei, urmând să joace fiecare cu fiecare. Câştigătoarele grupelor vor lupta pentru finala mare, locurile 2 din grupe vor evolua în finala mică iar trupele de pe locul 3 din grupe vor evolua în finala pentru poziţiile 5-6. Locaţia turneului final, care se va desfăşura în 16 decembrie, va fi făcută cunoscută în zilele următoare. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ de presă: Începerea proiectului “Amenajare pensiune în clădire existentă”

Femeie omorâtă pe trecerea de pietoni

O femeie de 55 de ani a murit după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Petroşani....

Un boschetar a incendiat un autoturism

Un bărbat fără adăpost, de 53 de ani, din municipiul Petroşani, a incendiat un autoturism aparţinând unei firme de cablu...

Închide