Sport

Se cerne sita

Ciprian Marinuţ

Un număr de 14 echipe din Campionatul „Realsport” de minifotbal amatori Deva au punctaj maxim după primele două etape, 10 au acumulat câte trei puncte, iar 16 au rămas cu tolba goală, fiind învinse în ambele partide disputate.

Discrepanţe în Seria I, echilibru în seria a II-a
Cinci dintre cele 10 meciuri disputate în etapa secundă în seria I s-au încheiat cu scoruri de handbal, semn că diferenţa dintre combatante a fost ca de la cer la pământ. Scorul rundei l-a reuşit Avantaje II, care a umilit cu 29-0 formaţia Boromir. Victorii categorice au mai obţinut Full GSM (17-0 cu Sporting), Quasar (17-3 cu Golden Team), Liverpool (13-0 cu Big Eco) şi Alfa Team Cristur (12-1 cu AVS Deva). În seria a II-a, situaţia pare ceva mai echilibrată, fiind multe meciuri strânse, încheiate cu diferenţe de unu-două goluri, şi doar o victorie la scor: Anonimii-Gladiatorii 10-2. Astfel de scenarii se pot repeta de multe ori până la finalul turului preliminar, când echipele vor fi diferenţiate pe valoare în play-off şi play-out şi majoritatea meciurilor vor fi pe muchie de cuţit.

Pera BMW prinde viteză
Învinsă destul de usturător în prima etapă, scor 1-8, de Avantaje II, noua echipă Pera BMW a început să ruleze aproape la fel ca maşina care-i dă numele, obţinând primul succes din campionat, 5-2 cu Bamboo, altă echipă nou-înfiinţată. Galben-verzii au deschis scorul, în minutul 5, prin fostul internaţional de futsal-tineret Cristi Macingo (ex-FC CIP şi Quasar). Acesta l-a surprins pe portarul advers cu o torpilă la colţul lung, după un corner executat de Marta. Dominarea trupei Pera BMW a dus scorul la 3-0, prin golurile semnate de Marta (min. 15) şi acelaşi Macingo (min. 17). La 3-0, a intervenit relaxarea, iar Bamboo, care poartă tricouri în memoria fostului fotbalist Sergiu Boloş, a relansat meciul, prin golul semnat de Keckse (min. 19), scor 3-1. Pera BMW a intrat cu avantaj de trei goluri la pauză, pentru că Remus Marta (21) a dus scorul la 4-1, transformând un penalty pe care tot el l-a obţinut. Repriza secundă a fost un adevărat festival al ratărilor. Jucătorii de la Pera BMW au ţintit de cinci-şase ori bara, cel mai ghinionist fiind Adi Balşa, care a dat-o-n bară de trei ori în două minute, în vreme ce Bamboo a avut o bară prin Lazăr şi alte mari ratări. În acest context, fiecare echipă a mai înscris numai o singură dată, Pera BMW prin Marta (40), iar Bamboo prin Tămaş (min. 46).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura