Se aşteaptă o decizie a AJF pentru Cupa României

Având în vedere Hotărârea Comitetului de Urgenţă al FRF din data de 14 iulie 2020, conducerea operativă a AJF Hunedoara a programat astăzi, cu începere de la ora 14, o videoconferinţă cu reprezentanţii formaţiilor din judeţul Hunedoara, care sunt cuprinse în competiţia Cupa României- faza judeţeană. Consultarea vine ca urmare a Hotărârii FRF din 14 iulie, cu privire la desfăşurarea în perioada următoare a competiţiilor fotbalistice de amatori şi în primul rând, la testarea tuturor participanţilor la jocurile de fotbal.

Lucrurile se complică şi la nivelul întrecerilor din cadrul competiţiei cu finalitate naţională, Cupa României, formaţiile fiind puse în situaţia de a face alte cheltuieli neprevăzute pentru aceste testări, astfel că în urma consultărilor de astăzi se va lua o decizie, referitor la modul în care se vor derula meciurile în judeţul nostru, sau dacă etapa judeţeană va fi îngheţată.
Eugen Duma, membru în Comitetul Executiv al AJF Hunedoara şi preşedinte al AS Inter Petrila, a declarat: „Cel mai probabil se va îngheţa şi această competiţie, pentru că nu văd cum am reuşi să facem faţă cheltuielilor. Testele la jucători se impun în continuare, iar câştigătoarea trebuie desemnată până la data de 6 august. Aşteptăm să vedem ce soluţii va propune AJF în acest caz. Au rămas opt echipe în cursă şi vom vedea ce se va decide“, a spus oficialul clubului Inter Petrila, care are şanse bune de a câştiga faza judeţeană a competiţiei.
De altfel, Eugen Duma a prevăzut cu mult timp în urmă faptul că sezonul competiţional în Liga a patra va fi îngheţat. „Era previzibil acest lucru, pentru că nici o echipă din Liga a patra nu îşi permite să facă testele la fiecare meci. Ar putea fi compromis şi sezonul următor dacă lucrurile în ceea ce priveşte pandemia nu se vor schimba. Dar nu va fi o problemă prea mare dacă nu vom putea începe chiar la data stabilită. Se poate muta şi în luna septembrie. Dar să rămânem optimişti“, a declarat preşedintele de la AS inter Petrila. Sezonul viitor în Liga a patra este prevăzut să înceapă pe data de 29 august. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.