Scrisoarea senatoarei Eleonora-Carmen Hărău

30 mai 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Dragi hunedoreni,

În calitate de senator al Partidului Naţional Liberal, vă mulţumesc pentru votul prin care aţi apărat România oamenilor cinstiţi şi parcursul ei european, contribuind la validarea referendumului iniţiat de Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis.
De asemenea, votul important pe care ni l-aţi acordat dovedeşte o importantă creştere a încrederii în PNL şi ne dă un mandat clar pentru a continua lupta împotriva manipulării, imposturii şi incompetenţei Guvernului PSD-ALDE şi a structurilor lor judeţene şi locale de conducere fără respect pentru cetăţeni!
Îi felicit pe colegii mei liberali pentru modul admirabil în care au muncit să le explice cetăţenilor importanţa votului „DA” la Referendum, precum şi programul nostru politic pentru alegerile Europarlamentare. Faptul că prin votul exprimat, PNL a câştigat locul întâi în Orăştie, Geoagiu, Simeria, localităţi considerate fiefuri PSD-ALDE, faptul că PNL s-a apropiat la un procent de PSD în municipiul Hunedoara, faptul că PNL a obţinut la Lupeni şi Uricani, în Valea Jiului, scoruri electorale de peste 20 la sută şi a reuşit să-şi conserve supremaţia în Deva, Haţeg şi Călan, localităţi în care a intrat în alegeri ca favorit, ne onorează şi ne obligă!
Mulţumesc colegilor de la USR-PLUS pentru munca de mobilizare desfăşurată şi îi felicit pentru rezultatul electoral obţinut! Îmi exprim respectul meu profund faţă de românii din Diaspora, şi le promit că vom face tot ce depinde de noi ca proiectul liberal pentru votul electronic, depus în parlament de mai multe luni, să fie pus pe ordinea de zi a dezbaterilor şi votat!
Apreciez acest rezultat ca pe un prim pas important în evoluţia politică şi administrativă a judeţului Hunedoara, pentru ca PNL să poată implementa, după alegerile locale din 2020, în cât mai multe localităţi din judeţ, modul de administrare liberală prin care s-au construit zone de prosperitate ca Alba-Iulia, Sibiu, Oradea, Cluj, Arad, Suceava, Timişoara etc. Căci unde conduc liberalii, ţara înfloreşte!
Sunt sigură că la alegerile următoare, noi, liberalii, vom obţine rezultate din ce în ce mai bune, căci românii au dovedit prin votul dat acum că îşi doresc ca România să fie, într-adevăr, în primul rând al Europei, dar şi în primul rând în gândurile şi în preocupările noastre, ale tuturor!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Cu respect, Eleonora-Carmen Hărău, senator PNL de Hunedoara

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Matusa,vezi ca ai pierdut Hunedoara natala in fata ciumei rosii! Lasa pe altii sa multumeasca pt procentul obtinut,treci la sapa ca nu ti-a venit mintea la cap dupa ce ai intrat in Parlament ca “rest”! Asa ca,ciocu mic!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gimnaste din Deva, la Challenge Koper în Slovenia

Slovenia fi gazda celei de-a 15-a ediţii a Cupei Mondiale Challenge Koper la gimnastică artistică, întrecere la care vor fi...

Fotbal, Liga a IV-a. Retezatul Haţeg este noua campioană a judeţului

CSO Retezatul Haţeg este noua campioană a judeţului la fotbal, după ce la ultimul meci din actualul campionat în faţa...

Reîntâlnire cu generaţia de aur a handbalului devean

În cadrul evenimentului ,,Ziua Handbalului Devean”, programat mâine, sâmbătă, cu începere de la ora 16,00 la Sala Sporturilor din Deva,...

Închide