Scrisoare deschisă agitatului domn David, prim-vicepreşedinte al struţo-cămilei PNL+PDL

25 iunie 2020 | 7 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Deşi nu s-a încălzit bine afară, domnul Adrian David pare că se încinge de la o zi la alta. Tot mai nervos, tot mai agitat, domnul David încearcă din răsputeri să-i convingă pe hunedoreni că cei 12 ani de beznă liberală în care a fost aruncat judeţul Hunedoara au fost de fapt 12 ani de „succese răsunătoare”.

Să ne amintim împreună, domnule David!
PNL a promis aeroport lângă Deva, nu o dată, ci de mai multe ori. Ba chiar, din banii hunedorenilor, PNL a plătit studii de fezabilitate pentru acest proiect. Vă întreb: câte avioane au decolat şi aterizat în cei 12 ani de guvernare locală PNL?
PNL-ul dumneavoastră a promis realizarea conurbaţiei Corvina. Toate localităţile aveau primari PNL şi, totuşi, conurbaţia a rămas la stadiul de promisiune electorală (ca şi zona metropolitană pe care o fluturaţi în Valea Jiului).
Dacă veni vorba despre Valea Jiului, tot PNL-ul dumneavoastră a promis nu unul, nu două, ci trei aqualand-uri. Ce temperatură are apa din bazine, domnule David?
PNL, aflat la conducerea judeţului, a promis descărcare de pe autostrada A1 la Deva şi, îmi amintesc declaraţii care mai de care mai convingătoare. Ghinion, nu?
Domnule David, lista eşecurilor PNL este mai lungă decât vă puteţi imagina dar, probabil, dumneavoastră făcând transferul de la UNPR la PNL abia în 2014, probabil nu vă amintiţi… Sau ne veţi spune că în acea perioadă nu eraţi membru PNL.
De acord, dar ce realizări se leagă de activitatea dumneavoastră?
Aţi girat un proiect slab de modernizare a drumului spre Sarmizegetusa Regia care, la inaugurare, era plin re-reparaţii. Ba mai mult, mulţumită managementului dumneavoastră, judeţul a pierdut 7 milioane de lei pentru acest proiect.
Aţi fost consilier al Directorului General al Complexului Energetic Hunedoara. Puteţi să le spuneţi oamenilor de ce au rămas fără încălzire în Valea Jiului?
Ce aţi realizat cât timp aţi fost consilier al primarului din Petroşani? Dar în mandatul de consilier al primarului Devei? Dar ca administrator public al Devei? Oraşul arată mai rău ca niciodată, iar dumneavoastră vă permiteţi să vă ocupaţi de propria imagine, plătit fiind din bani publici! Atribuţiile de administrator public, programul, vă permit să umblaţi în timpul serviciului la televiziuni şi posturi de radio? Concret, pentru ce sunteţi plătit cu 20.800 lei (venitul de bază), din banii devenilor, în fiecare lună?
Spuneţi că nu ştiţi ce a făcut conducerea PSD a Consiliului Judeţean Hunedoara în ultimii patru ani? Păi, sunteţi singurul. Aflaţi, totuşi că, în ciuda faptului că a trebuit să reparăm prostiile făcute de PNL, ne-am îngrijit să investim resurse importante în infrastructura rutieră, în sănătate, în infrastructura de apă şi apă uzată, în cultură, în protecţie socială. Mai mult decât a făcut guvernarea liberală în 12 ani de zile.
În loc să le spuneţi hunedorenilor că lumina este întuneric şi că albul este negru, faceţi minimul efort de a trata cu seriozitate această campanie electorală, altfel riscaţi să rămâneţi un candidat ridicol şi atât.
Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Sa nu uitam ca micutul david este fiu de hot dovedit,adica fiul “marelui” david,om cu mare atractie fata de BRATARILE DACICE! Pt care a fost in stare sa faca puscarie,asa mult le-a indragit!

 2. Hunedorean spune:

  Sa nu uitam ca “micutul” david este fiul “marelui” david,hot dovedit! “Marele” david a “indragit”atat de mult bratarile dacice,c-a facut si temnita pt acestea!

 3. ionica spune:

  dar voi psd care ati avut si aveti consiliul judetean ce ati facut?

 4. Marcel. spune:

  Bravo Hunedorean. Bine zis. Un mare gunoi acel fost militian David. O jigodie. Omul interlopului Bibanu.

 5. Zizu spune:

  Nistore, cand il schimbi pe arion de la apa prod. acolo nici un angajat nu te va vota din cauza dictatorului care tu il ti si care se crede pe mosia lui

 6. sectorx spune:

  Sa nu uitam ca Molot mergea la nunti,i la pilelala,cu membri marcanti ai PSD-ului…..Concluzia:Toti sunteti la fel de kkt…..Nimeni nu a facut,de 30 de ani incoace,nimic pentru oameni(puli..a ,cum ne ziceti voi).Toti v-ati bagat in politica doar ca sa va imbogatiti…..puie m.d….

 7. Domnul Gaiu spune:

  Cum !?!?? Arion de la Apaprod e director si membru al Consiliului de Administratie!!? Cum de nu l-ati pus si presedinte al Consiliului de Administratie sa stim o treaba ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Parcul de Afaceri din Simeria a trecut în administrarea primăriei

De ieri, Parcul de Afaceri (foto) din oraşul Simeria a fost preluat de primărie, după ce, de la înfiinţare, el...

Marius Surgent: Măsurile de sprijin în economie luate de Guvernul PNL au dat rezultate

Criza globală generată de pandemia Covid-19 care a impus, într-o primă fază, instituirea stării de urgenţă, a necesitat soluţii concrete...

Patru ani furaţi!

Patru ani ne-au furat Laurenţiu Nistor şi PSD Hunedoara! 4 ani de visuri, de speranţe, ani din viaţa noastră în...

Închide