SCRISOARE DESCHISĂ adresată domnului Nicolae-Ionel Ciucă, Ministrul Apărării Naţionale

7 mai 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Domnule ministru,
La încheierea cu succes a misiunii de management medical şi operaţional al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Instituţia Prefectului vă transmite mulţumirile locuitorilor judeţului Hunedoara pentru profesionalismul si dedicarea de care a dat dovadă echipa de medici militari, formată din: Locotenent-colonel medic Vlase Constantin Marinel – manager, Maior medic Ţambrea Bogdan Ion – director medical, Locotenent-colonel Ciopei Ioan-Cătălin – director administrativ, Locotenent-colonel Vartolomei- Malenovschi Mihaiel-Sorin – ofiţer de stat major.
Vă transmitem, domnule ministru, respectul şi consideraţia noastră pentru eforturile pe care ofiţerii Ministerului Apărării Naţionale le-au depus pentru restabilirea funcţionalităţii normale a unităţii medicale hunedorene.
Totodată, vă comunicăm că echipa militară de conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva şi-a exprimat aprecierea faţă de reacţia solidară a societăţii civile, iar noi suntem convinşi că profesionalismul şi deschiderea de care a dat dovadă a transmis încredere, speranţă şi siguranţă locuitorilor Devei şi ai judeţului Hunedoara.
Cu stimă,
Vasilică Potecă, Prefectul Judeţului Hunedoara

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ioana spune:

    Va rugam domnule ministru sa nu permiteti ca eforturile si sacrificiile acestor oameni minunati sa fie calcate in picioare de Nistor si camarila lui!!!
    Va rugam deasemenea sa faceti tot posibilul ca Nistor& comp. sa plateasca pentru dezastrul in care a adus spitalul si tot sistemul sanitar din judet. Sa plateasca pentru toti cei care au murit cu zile din cauza managementului defectuos practicat de marionetele lui NISTOR!
    Schimbati legee si treceti spitalele in subordinea Ministerului Sanatatii, toate spitalele, nu mai permiteti ca indivizi de teapa lui NISTOR sa controleze si sa distruga institutii, vieti si destine!!!!
    Si mai ales, va multumim pentru ca ati inteles ca la Deva, doar Dumneze si Armata mai poate face ordine!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Marius Surgent, deputat PNL, dă o veste mult aşteptată. Camera Deputaţilor a dat undă verde legii care normalizează situaţia paramedicilor SMURD

Camera Deputaţilor a dat undă verde programului-pilot care propune preluarea paramedicilor SMURD de către ISU. După ce va fi dezbătut...

Comunicat de presă al deputatului PNL, Lucian Heiuş. Misiune îndeplinită la SJU Deva

După o perioadă extrem de dificilă pentru judeţul Hunedoara, care se confruntă cu un număr foarte mare de contaminări cu...

Aţi văzut-o?

În data de 04.05.2020, poliţiştii Postului de Poliţie Vorţa au fost sesizaţi de un bărbat de 47 de ani, din...

Închide