Scrisoare deschisă a deputatului Mircia Muntean către hunedoreni . Adevãrul despre seara de 30.10.2014!

05 mircia-munteanStimaţi concetăţeni,
Întotdeauna mi-am recunoscut greşelile, dar în acelaşi timp am şi plătit pentru ele! Voi plăti şi de această dată, dar vreau să ştiţi adevărul de la mine.

După 16 ani de muncă grea în primărie, am ajuns să fiu vânat pe străzi, ca un câine, de persoane din anturajul actualului primar al Devei, Petru Mărginean, şi de oamenii liberalului Mircea Moloţ. De multă vreme, baronii locali, patroni de televiziuni, mi-au interzis apariţiile în mass-media şi m-au denigrat în toate felurile posibile. Mai mult, şi-au pus rudele şi angajaţii să mă urmărească pentru a mă prinde în situaţii compromiţătoare. Astfel, se explică şi faptul că la o tamponare, fără victime, au fost prezenţi nu mai puţin de cinci operatori, angajaţi ai Antenei 1 Deva. Unii dintre ei au ajuns la locul tamponării chiar înaintea mea!
Ceea ce s-a întâmplat în acea seară depăşeşte orice imaginaţie. Pe DN 7 am fost urmărit şi şicanat de două autoturisme, fiind forţat să lovesc mai multe maşini. Când am coborât, am fost pur şi simplu atacat şi filmat de câţiva indivizi agresivi care urlau că am băut cu Ponta. I-am rugat să mă lase în pace. Am încercat să mă feresc de ei, dar am fost făcut să cad peste un gard. Într-un final, am fost ajutat de cei de la Poliţia comunitară, care au intervenit doar după ce am fost filmat şi umilit de aceşti oameni. Un al doilea operator, fost angajat al lui Moloţ şi actual angajat al Antenelor, care nu filma, a tăbărât pe mine, zbierând şi acuzându-mă de tot felul de lucruri. M-a acuzat că am distrus Deva, că sunt nenorocit, mincinos, că mi-au dat şpagă şi că am furat casele oamenilor! În jur se mai aflau câţiva indivizi care m-au înconjurat şi care erau din ce în ce mai agresivi. Printre aceştia, şi fratele operatorului care filma pentru Antena 1.  
Consider că am fost victima unei înscenări, a doua după cea de la Haţeg, şi pus în această situaţie cu rea intenţie, pentru a nu mai putea candida vreodată la Primăria Devei, pentru a merge la puşcărie şi pentru a denigra candidatul pe care îl susţin la preşedinţia României. Altfel, nu îmi explic, de ce chiar acţionarul Antenei 1 Deva a fost acolo, conducând operaţiunea! De ce postul respectiv a repetat ştirea de zeci de ori, de ce paginile de socializare au fost invadate de filmări realizate cu telefoanele mobile de angajaţii Antenei şi de rudele acestora, de ce imaginile au fost date tuturor, când ei se luptă pentru exclusivitate?
Eu, Mircia Muntean, fost primar 4×4, îmi cer iertare pentru greşelile mele. În cei 16 ani, la primărie, nu am fost niciodată în astfel de situaţii umilitoare. Sunt om, am greşit şi voi plăti pentru ce am făcut, dar ce s-a întâmplat în acea seară a fost o execuţie. O execuţie mediatică pusă la punct de oamenii care mi-au luat locul şi conduc Deva şi judeţul Hunedoara!
Mircia Muntean, Primarul 4X4.

40 de comentarii la „Scrisoare deschisă a deputatului Mircia Muntean către hunedoreni . Adevãrul despre seara de 30.10.2014!

 • 12 noiembrie 2014 la 9:25
  Legătură permanentă

  Domnule ”fost ” primar ,

  V-am respectat tot timpul si sincer sunteti unul din oamenii care a facut cel mai mult pentru orasul Deva aducand multe locuri de munca si inflorind acest oras.Nimeni niciodata nu poate sa va ia acest merit pentru ca lumea stie .
  Pe de alta parte aceste lucruri bune care lea-ti facut nu v-au dat si dreptul sa ne tratati ”de sus”.A-ti inceput sa jucati in alta liga, una a mincinosilor si a perversilor si odata cu asocierea cu domnul Nistor a-ti inceput sa pierdeti multa credibilitate.Dar toata lumea stie ca a-ti facuto pentru un viitor ”liber” al dumneavoastra si eu unul nu va condamn…probabil as fi facut la fel.
  DAR-daca erati un om asa de cinstit si va doriti sa fiti un exemplu pentru judet, nu tratati legea asa cum o tratati dumneavoastra, nu va suiti baut la volan si nu va vindeti asa usor.
  Eu personal sunt un om care v-a apreciat mult–SINCER ! dar daca o sa mai candidati vreodata eu nu voi mai fi printre alegatorii dumneavoastra pentru un simplu motiv NU MAI PREZENTATI INCREDERE ! Cu respect !

 • 12 noiembrie 2014 la 9:38
  Legătură permanentă

  MIRCIA MUNTEAN – Deva este alaturi de tine!!! Te iubim!

 • 12 noiembrie 2014 la 9:43
  Legătură permanentă

  Nu pot sa cred ca televiziunile a ajuns arme folosite in interes personal! Pacat.

 • 12 noiembrie 2014 la 11:07
  Legătură permanentă

  Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi domnu’ primar 4×4 🙂

 • 12 noiembrie 2014 la 7:38
  Legătură permanentă

  Da Mircia, te compatimesc. Iti doresc sa ai taria de a trece peste necazuri. Esti om, gresesti, iti ceri iertare, un lucru bun. Dar, niciodata nu ti-ai cerut iertare de la mine, pentru toate mizeriile pe care le-ai facut, pentru simplul fapt ca n-am vrut, alaturi de alti consilieri, sa fiu bagat intr-o afacere murdara legata de Shell. Mai mult, impreuna cu prietenul tau, Dumnezeu sa-l ierte, ca eu l-am iertat demult ca si pe tine, ai orchestrat o asa zisa dare de mita. Iti amintesti, uitasem o punga de cafea de 250g si o cutie de suc de 200ml pe scaun, in biroul prietenului tau Cristea, la cea vreme director tehnic. Acest Cristea a fost corect si a declarat la Procuratura ca nu i-am cerut nimic si ca , pur si simplu am uitat acele CORPURI DELICTE avand valoarea de 4 lei. De altfel, le-am recuperat. Insist, te-am iertat demult, chiar atunci dar, nu uit.

 • 12 noiembrie 2014 la 8:10
  Legătură permanentă

  Si presupun ca tot ei v-au tinut pe spate si v-au turnat sticle de alcool pe gat ? Nu mai vorbiti de baroni locali atunci cand deja sunteti unul dintre ei.

 • 12 noiembrie 2014 la 11:43
  Legătură permanentă

  Este fatidic pentru poporul roman sa-si iubeasca penalii, hotii. Altfel cum s-ar putea ca un condamnat sa fie inca parlamentar, inca unul cameleonic. Oamenii nu tin cont de faptul ca desi a facut fapte bune, daca nu ar fi furat ar fi putut face mult mai multe in folosul comunitatii.

 • 12 noiembrie 2014 la 12:02
  Legătură permanentă

  Ai fost vanat,pentru ca stiau ca la un moment dat te vor prinde cu ceva.Esti un om mic!

 • 12 noiembrie 2014 la 12:50
  Legătură permanentă

  Domnule deputat,cred ca ar trebui sa-i multumiti lui Molot ca a pus bascula in drum asa cum spuneti,pentru ca daca era o masina mica erati si criminal acum,nu doar hot .Rusine domnule.

 • 12 noiembrie 2014 la 13:27
  Legătură permanentă

  După 16 ani de muncă grea în primărie, se vede ce lasi in urma ta.

  Un aparat de specialitate angajat dupa criteriile tale, inculti cu diploma, cristureni analfabeti! Ca si tine, de altfel.

  Datorii peste datorii, lipsa de viziune in dezvoltare, plecarea tinerilor, asta e munca ta, Mircia!

  Justificarea ta e penibila! Nu trebuia sa gasesti tapi ispasitori. Esti vinovat de ceea ce ti se intampla, Mircia.

  Esti deputat si erai obligat la o anumita conduita morala si etica. Unde e respectul fate cei ce te platesc?

  Insa, justitia isi spune in cele din urma cuvantul. Si Dumnezeu!

 • 12 noiembrie 2014 la 13:45
  Legătură permanentă

  REDACTORII ANTENEI 1 ISI FAC DATORIA SI PE NET!!!
  ALE LOR SUNT COMENTARIILE DE MAI SUS. BANUIESC CA VETI FACE IARASI STIRI!

 • 12 noiembrie 2014 la 13:46
  Legătură permanentă

  REDACTORII ANTENEI 1 ISI FAC DATORIA SI PE NET!!!
  ALE LOR SUNT COMENTARIILE DE MAI SUS. BANUIESC CA VETI FACE IARASI STIRI! RUSINE!

 • 12 noiembrie 2014 la 13:46
  Legătură permanentă

  REDACTORII ANTENEI 1 ISI FAC DATORIA SI PE NET!!!
  ALE LOR SUNT COMENTARIILE DE MAI SUS. BANUIESC CA VETI FACE IARASI STIRI! RUSINE!

 • 12 noiembrie 2014 la 13:48
  Legătură permanentă

  Sa iasa artileria la atac! Nevasta! Angajatii! Finii! si contractorii primariei.

 • 12 noiembrie 2014 la 13:49
  Legătură permanentă

  MULGETI PRIMARIA DE 2 ANI SI MINTITI DEVENII. AFARA CU VOI. ANTENA RUSINE.

 • 12 noiembrie 2014 la 13:51
  Legătură permanentă

  Hai antena! Ca voi l-ati pus primar pe papagal. Executati-ne pe toti! Tradatori!

 • 12 noiembrie 2014 la 13:52
  Legătură permanentă

  2016 e aproape. Se strange latul! La brutarie cu sanatosii!

 • 12 noiembrie 2014 la 13:58
  Legătură permanentă

  Ce angajati lucreaza la Antena 1?
  Ce caziere sunt pe acolo?
  Nu mai aveti credibilitate!

 • 12 noiembrie 2014 la 10:42
  Legătură permanentă

  Da ma ca tio pus dracu alcool in pahar si tot el teo pus sa te urci la volan!!!
  Ii bine k ai construit atatea si ai pus dale in fiecare an de 3000€ prin firma lu nevastata si multe altele ! Eu iti doresc sa stai un an la Barcea k poate asa ia exemplu si actualul primar al Devei sa nu ne mai fure atata cat ai putut tu fura ….

 • 12 noiembrie 2014 la 11:24
  Legătură permanentă

  Tu esti foarte proasta! Mai bine sa puna dale de 3000 e decat sa faca parcuri de 2-3 mp3 cu 100000 euro! Taci te rog mult daca nu sti ce se intampla cu tine si cu orasul in care locuiesti! TACI SI INGHITE

 • 12 noiembrie 2014 la 12:04
  Legătură permanentă

  alex shady…in primul rand masoara-ti cuvintele…nimeni nu te-a jignit si te rog frumos pastreaza limitele bunului simt…sa lasam la o parte tehnica de exprimare ….da….poate ca toata lumea bea….dar atunci stai in banca ta si nu te sui la volan….si ce a facut fostul domn' primar pentru deva nu are absolut nici o legatura cu faptul ca s-a suit baut la volan….si daca a facut lucruri bune pentru deveni asta nu il exonereaza de vina….toti gresim…deci toti trebuie sa platim pentru faptele noastre…o fapta buna nu scuza o fapta rea….

 • 12 noiembrie 2014 la 15:55
  Legătură permanentă

  Eu ma rog ca Dumnezeu sa-i pazeasca pe amandoi
  si pe Mircia si pe Mircea.
  Un accident nu poate si nu trebuie sa produca bucurie unui om normal.
  Dar treaba cu sicanele-n traffic e gogorita, si alcoolu cat se poate de real.
  Domnu Mircia lasa-te de beutura , ca nu-I buna.

 • 12 noiembrie 2014 la 12:34
  Legătură permanentă

  FITII TARE DN MUNTEANU DEOARE CE ROATA SE INTOARCE ,SI FIECARE PANA LA URMA ISI PLATESTE DATORILE , DUMNEAVOASTRA TREBUIA SA STAI LA PRIMARIA DEVEI , PANA DISPARE HOTUL DE MOLOT ,CU HAITA LUI DE VIPERE , CU TOATE CA NU MIATI DAT UN ANELEU , AM DOI COPII SI STAM CU SOCRII 6 PERSOANE IN 2 CAMERE , VA DORESC TOT BINELE , SI MIAS DORII SA VENITI INAPOI LA PRIMARIE SAU POATE CONSILIUL , VA DORESC NUMAI BINE FRUNTEA SUS

 • 12 noiembrie 2014 la 15:17
  Legătură permanentă

  Daca de cele pe care le-am relatat, poate, ai uitat, Mircia, tu trebuie sa raspunzi celor care afirma ca i-ai facut denunt comisarului Berbeceanu. Treaba e din 2013, relativ noua, ti-ai cerut scuze, iertare, acestuia? E periculos daca-ti ceri iertare, asa de sanchi. Or, in aceasta treaba, totul pute urat, nu miroase a bine. Si, te rog, las-o mai moale cu primarul 4X4, ca esti penibil. Aminteste-ti de lovitura de K1 pe care i-ai aplicat-o fostului primar taranist Hagea care, saracul, vroia sa candideze. Dumnezeu sa-l ierte. Si de faptul ca semnai ca primar inginer si ai renuntat doar cand ti-am explicat ca e vorba de o infractiune. Tine minte, Ponta nu va face nicio Lege a amnistiei si gratierii. Ponta nu-i Oprea. Ai priceput, tovarase colonel?

 • 12 noiembrie 2014 la 18:49
  Legătură permanentă

  Sa nu va luati dupa lumea rea, noi, deveni stim cine sunteti si ce puteti 🙂

 • 12 noiembrie 2014 la 15:19
  Legătură permanentă

  Alex Shady – Stimate domn, limbajul de mahala pe care il folositi in dialogul cu o doamna care este si mama pe deasupra va discrediteaza total, jignirea este ultimul argument al celui fara argumente dar si fara educatie ! Sant alaturi de mama d-voastra care mai mult ca sigur trece prin clipe grele vazand la cine a putut da viata si ce specimen a crescut la sanul ei !

 • 12 noiembrie 2014 la 17:36
  Legătură permanentă

  Voi, PSD-isti sunteti niste persoane abjecte pana in maduva oaselor… Tovarase Munteanu, nu toata lumea poate fi cumparata cu un litru de zahar si un kil de zahar. Sa va dea Domnul tuturor hotilor ca tine, sa va cheltuiti banii "castigati cinstiti" pe medicamente pentru boli incurabile!

 • 12 noiembrie 2014 la 21:10
  Legătură permanentă

  Ce-am vazut eu la Deputatul Derbedeu? Un kil de palinca balabanindu-se in dovleacu ala care-i tine loc de cap! In rest, Mircio…te asteapta vreo sasa ani frumosi!!! Hahjahahahahaha!

 • 13 noiembrie 2014 la 11:05
  Legătură permanentă

  Lasati omul in pace!! a recunoscut ca a gresit!!!
  Si mai terminati cu termeni ca „jocuri politice” si mai stiu-eu-ce..
  Intri in politica… JOCI
  El a intrat in politica… si tre’ sa joace…cum poate
  Ca joaca bine sau rau… Cateodata si cum se nimereste..

 • 13 noiembrie 2014 la 12:21
  Legătură permanentă

  Mai mare rusine pt cine organizeaza, si stim ca se fac asemenea treburi la noi, ei au impresia ca denigrand pe cineva au ei mai mult succes, si poate ca au, tocmai de aceea merge tara asta cum merge ! Sti Mircia ca faptele bune se uita mai repede, oricate ar fi ele, daca odata ai gresit ….esti gata, devorat ! Urat obicei, oricum mai ai si prieteni, sa nu uiti !

 • 13 noiembrie 2014 la 10:23
  Legătură permanentă

  Ma surprinde ca dl. Iohannis nu-l mentioneaza, printre corupti pe Mircia, infracorul condamnat su suspendare pentru afaceri necurate cu masini furate, sprijinit de PNL -primarul 4X4, acum, dupa un periplu, prin tot felul de adunaturi mafiote, deputat PSD. Culmea culmilor, Mircia, acum, din leafa de deputat plateste, in solidar cu urmasul lui Puiu Man cca. 300.000 de euro . Din bani publici, din impozite si taxe percepute de la romani pe care-i incaseaza lunar, cca. 100 milioane de lei vechi, incluzand sumele forfetare. Si acest deputat are deplasare gratuita, masa si casa, asisderea. Va dati seama in ce tara traim?

 • 15 noiembrie 2014 la 17:17
  Legătură permanentă

  gata . hotul de molot e pe cale de disparitie ,si urmatorul dupa el va fii primarul MARGINEAN . o sa-i vina randul curand.

 • 16 noiembrie 2014 la 13:23
  Legătură permanentă

  Poate daca v-ati fi victimizat intr-un mod mai credibil, ar fi putut cineva sa creada faptul ca tot ce vi se intampla este o inscenare (cred ca si toate lucrurile din perioada in care ati actionat ca primar au fost inscenari, vi s-au inscenat furtul si apararea propriilor interese timp de 16 ani, va intelegem). Dar prin penibilitatea exprimarii dumneavoastra, niciun om care se numeste rational nu ar putea sa creada o asa „smiorcaiala” a unui om politic.

  Apoi intervine filmarea. Aceasta indeparteaza orice dubiu.
  „Eu nu am condus niciun minut. (…) Este… inscenare (hac)!”
  (…)
  „Ati baut domnu’ primar?”
  „Eu nu beau cand conduc.”

  Va rog sa ne explicati cum vi s-a inscenat alcoolemia, in momentul in care nu va puteati ridica din tufisurile in care „ati fost facut sa cadeti”, cand v-ati pierdut incaltamintea sau in toate momentele in care ati aberat pe diferite teme, balmajind fara vreun sens in ceea ce spuneti.

  Penibil. Ar trebui sa va fie rusine sa readuceti atentia oamenilor asupra a ceea ce au vazut, in special prin aceasta maniera care va injoseste si mai tare. Penibil.

 • 10 decembrie 2014 la 16:16
  Legătură permanentă

  Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.