Comunitate

Scrisoare deschisă

Am primit pe adresa redacției noastre o scrisoare de mulțumire care îi este adresată directoarei de la Unitatea de Asistență Medico-Sociale din Baia de Criș.
Am decis să publicăm scrisoarea, mai ales că este vorba de români de-ai noștri, stabiliți în Germania și care au avut un necaz aici, acasă. Oamenii au fost ajutați de Diana Bulz (foto). Aflați care a fost ajutorul și despre ce este vorba în scrisoarea următoare:
„Mulțumiri din suflet doamnei directoare economist Bulz Diana Nicoleta de la Unitatea de Asistență Medico-Socială din Baia de Criș pentru ajutorul dat. Despre
ce este vorba? Roșiu Lina născută la 29.01.1936 și decedată în data de 14.10.2021 în Spitalul din Brad ar fi rămas neîngropată, dacă doamna Bulz nu s-ar fi ocupat de toate cele necesare pentru înmormântarea mamei mele.
Neputând veni din țara de adopție ai cărei cetățeni suntem-Germania doamna Bulz, s-a ocupat cu multă profesionalitate, dăruire și respect, de înmormantarea creștină a mamei noastre.
Gesturi atât de umane care într-o socie­tate plină de egoism, într-un globalism mon­dial, aceasta merită un profund res­pect!
Suntem onorați și, în același timp, recunoscători că prin intermediul ziarului Mesagerul Hunedorean, putem transmite respectul nostru omului Diana Nicoleta Bulz în mod deschis și să îl facem cunoscut întregii societăți hunedorene și nu numai”.!

Tatiana și Octavian-Constantin Oana,
Fiica si ginerele

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.