Comunitate

Scrisoare de mulţumire pentru artiştii Ansamblului Profesionist „Drăgan Muntean”

Natalia Bumbac

Spectacolul susţinut de Ansamblul Profesionist „Drăgan Muntean” în 24 ianuarie cu ocazia sărbătorii a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române i-a impresionat profund pe cei 500 de spectatori care au participat. Printre cei prezenţi în sala Teatrului de Artă din Deva a fost şi hunedoreanul Costache Aoanei Rahovean, care a ţinut în mod expres să le mulţumească artiştilor prin intermediul ziarului nostru pentru momentele emoţionante pe care le-a trăit la spectacol.

„«Uniţi în cuget şi-n simţiri» a fost un spectacol omagial al Ansamblului Profesionist Drăgan Muntean foarte reuşit. La finalul spectacolului, împreună cu alţi prieteni de-ai mei, le-am oferit artiştilor flori şi o scrisoare de mulţumire. Am făcut acest gest, deoarece din partea autorităţilor locale şi judeţene, nu a fost transmis tradiţionalul coş cu flori, fapt care a indignat spectatorii. Artiştii din Ansamblul Drăgan Muntean sunt foarte talentaţi şi merită să fie văzuţi şi de românii din afara graniţelor”, a spus Costache Aoanei Rahovean. Spectacolul dedicat aniversării Unirii Principatelor Române a cuprins o suită de melodii patriotice, dansuri, dar şi scenete având în roluri principale personaje istorice.
Costache Aoanei Rahovean a devenit cunoscut datorită demersurilor pe care le-a făcut în instanţă pentru mutarea obeliscului lui Acaţiu Barcsay din faţa sediului Prefecturii judeţului Hunedoara, arătând că statuia a fost amplasată ilegal, deoarece nu avea toate avizele necesare. Hunedoreanul este fondatorul Societăţii Culturale „dr. av. Victor Şuiagă” Deva, este rezident în Italia, unde a înfiinţat o comunitate ortodoxă a românilor din Rimini.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura