Şcoala de fotbal „Cetate” iese la atac

26 august 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Recunoscută ca o adevărată şcoală a campionilor la gimnastică şi atletism, CNS „Cetate” Deva porneşte pe drumul performanţei şi cu sportivii din clasele de fotbal, dovadă că s-a înscris cu două echipe în campionatul Ligii a IV-a Hunedoara.

Premieră pentru judeţ
CNS „Cetate” Deva este prima şcoală cu clase de fotbal din judeţ care înscrie echipe de seniori şi juniori în campionatul Ligii a IV-a Hunedoara. Cele două formaţii ale colegiului devean vor fi cele mai tinere din campionat. „Echipa de juniori este formată din jucători din clasa a IX-a cu profil fotbal, care s-a format pentru începutul acestui an şcolar. În echipa de seniori, vor activa elevii din clasele a XI-a şi a XII-a, precum şi absolvenţi ai şcolii noastre, care au jucat la alte cluburi din judeţ. Obiectivul celor două echipe este formarea şi promovarea tinerilor jucători, dintre elevii şcolii noastre. Dacă rezultatele vor fi bune, în anii următori, echipele vor fi înscrise în Campionatul Juniorilor Republicani”, a spus Daniel Simina, coordonatorul echipelor de fotbal de la CNS „Cetate” Deva.

Pentru imagine şi performanţă
Adrian Liga, directorul CNS „Cetate” Deva, îşi doreşte ca echipele să se înscrie pe tradiţionala linie de performanţă a celorlalte sporturi ce se practică în şcoala sportivă deveană şi să îmbunătăţească imaginea şcolii şi din perspectiva sportului rege. „E un început de drum, pe care ar fi trebuit să pornim mai demult. Abia acum am găsit resurse pentru a suporta cheltuielile cu aceste echipe şi vrem să le oferim elevilor noştri oportunitatea de a se afirma în acest sport. Ne dorim să atragem cât mai mulţi copii în clasele de fotbal de la noi de la şcoală şi să ne îmbunătăţim imaginea prin rezultatele echipei”, a spus Liga.
Echipele de la CNS „Cetate” Deva îşi vor disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Constructorul” Hunedoara. În prima etapă de campionat, programată sâmbătă, de la ora 9.30 (juniorii) şi 11.30 (seniori), devenii vor juca, pe teren propriu, cu Universitatea Petroşani.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Oamenii nu-şi pot tăia propriii copaci

Deşi, în aparenţă autorităţile se fac că încearcă să stopeze defrişările masive din pădurile ţării noastre, în realitate, mafia lemnului...

Copil nesupravegheat, accidentat grav

Un băiat de numai şase ani a fost victima unui grav accident de circulaţie, care s-a petrecut marţi seara, în...

La Vorţa, timpul nu stă în loc

Deşi criza economico-financiară care afectează întreaga ţară se simte şi la Vorţa, primarul Radu Emil Bureană (foto) speră să reuşească...

Închide