Schimbarea viceprimarilor: la loc comanda!

Sorina Popa

Prefectura Hunedoara a informat Consiliul Local Deva, cum că hotărârea din octombrie, prin care s-a votat încetarea mandatelor de viceprimari pentru Marcel Morar (foto stânga) şi Cosmin Costa (foto dreapta), este ilegală.

„Consiliul Local Deva trebuie să retracteze hotărârea prin care s-a votat încetarea mandatelor celor doi viceprimari, pe care noi o considerăm ilegală. În caz că aleşii locali de la Deva nu vor retracta această hotărâre, atunci, vom fi nevoiţi să o atacăm în contencios administrativ”, a declarat prefectul judeţului, Attila Dezsi. Consilierii deveni USL au solicitat, într-o şedinţă din luna octombrie, introducerea unor puncte suplimentare pe ordinea de zi, prin care să înceteze mandatele de consilieri locali ale celor doi viceprimari, Marcel Morar şi Cosmin Costa. Asta, după ce, au susţinut ei, cei doi au fost excluşi din PNL. Hotărârile respective au trecut, cu toate că secretarul Primăriei Deva, Augustin Socol, le-a atras atenţia celor de la USL că lucrurile nu sunt legale aşa cum le-au făcut ei.

2 comentarii la „Schimbarea viceprimarilor: la loc comanda!

 • 4 noiembrie 2011 la 11:38
  Permalink

  Sus Mitica , Jos Mitica !!!Hooopaaaa Miticaaaaa!!!!
  Domnilor consilieri locali, suntem totusi in Deva, avem „oarecari” pretentii!!! Pe linga noi curge Muresul si nu Dimbovita !!!

 • 4 noiembrie 2011 la 12:12
  Permalink

  USL = UNIUNEA SECURISTILOR LIBERALI ,IN FRUNTE CU PITICANIA TURNATOARE LA SECURITATE MOLOT

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.