Scandalagiii din Hunedoara, trimişi în judecată

11 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Cei trei indivizi din Hunedoara, Kalanyos Mihail, Kalanyos Arpad şi Kalanyos Robert, învinuiţi că au provocat un scandal monstru şi au sărit să agreseze echipajul de poliţie chemat să-I termpereze, aflaţi în arest preventiv, au fost trimişi în judecată.
Aceştia s-au pus pe petrecut între blocuri, iar un locatar, deranjat de muzica dată prea tare, a sunat la 112. Un echipaj format din patru poliţişti şi un jandarm a ajuns la faţa locului. Procurorii spun că unul dintre suspecţi s-a înarmat cu un topor şi i-a ameninţat cu moartea pe oamenii legii, iar altul a luat o bâtă şi a lovit un poliţist. Cei trei agresori, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, riscă o pedeapsă cu executare dacă vor fi găsiţi vinovaţi.
Dosarul scandalului din municipiul Hunedoara a fost înregistrat la instanţa din localitate şi urmează ca judecătorii să stabilească şi primul termen de judecată.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Programe naţionale de sănătate derulate prin CJAS Hunedoara

Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara are încheiate contracte cu nouă unităţi sanitare care derulează următoarele programe naţionale de sănătate:

Două case de pariuri din Petroşani, călcate de hoţi

Două puncte ale unor societăţi comerciale care au ca obiect de activitate jocurile de noroc au fost sparte de unul...

Romania Student Tour începe din judeţul Hunedoara

Evenimentul este în principal o competiţie de artă fotografică dedicată studenţilor şi se derulează între 14 - 17 iunie 2019,...

Închide