Prins după ce a comis furt după furt

11 iunie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Este vorba de un tânăr de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, care este suspectat că a comis cel puţin trei furturi consecutive. Printre victime se află şi un copil de 13 ani.
„Poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 12.05.2019, cel în cauză a pătruns prin efracţie (prin spargerea unui ochi de geam de la uşa de acces) în locuinţa unei hunedorence, de unde a sustras un telefon mobil.
Din cercetări a mai rezultat faptul că, tot în data de 12.05.2019, tânărul a furat telefonul mobil aparţinând unui minor în vârstă de 13 ani, profitând de neatenţia proprietarului (care juca fotbal pe un teren de sport, alături de alţi tineri)”, a precizat IPJ Hunedoara. Individul a ochit şi o maşină parcată din care a furat un radio CD şi mai multe componente de tractare auto. Poliţiştii au făcut două percheziţii la suspect şi au găsit o parte a bunurilor furate. Hunedoreanul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru luarea măsurilor legale. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Hunedoara cred că tânărul ar fi comis şi alte fapte. (M.Gânju)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Piroiu spune:

    Informația a venit de la praduitor ii Călin ciota zis kojak și de la antinie Adrian zis Adi copilu sau Adi sifonu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Scandalagiii din Hunedoara, trimişi în judecată

Cei trei indivizi din Hunedoara, Kalanyos Mihail, Kalanyos Arpad şi Kalanyos Robert, învinuiţi că au provocat un scandal monstru şi...

Programe naţionale de sănătate derulate prin CJAS Hunedoara

Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara are încheiate contracte cu nouă unităţi sanitare care derulează următoarele programe naţionale de sănătate:

Două case de pariuri din Petroşani, călcate de hoţi

Două puncte ale unor societăţi comerciale care au ca obiect de activitate jocurile de noroc au fost sparte de unul...

Închide