Scandal uriaș la Hunedoara. Polițiștii atacați cu pietre! Două mașini de poliție avariate!

19 aprilie 2020 | 5 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Eveniment, Flash

Mircea Crivăț

Potrivit comisarului șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, sâmbătă, după amiază, că în timp ce verificau respectarea prevederilor ordonanțelor militare, echipajele de poliție aflate în cartierul Micro 6 nord din municipiu Hunedoara, au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă. Individul a fost introdus de polițiști în autospeciala de patrulare.
Imediat după acest moment, polițiștii au fost atacați cu pietre și alte obiecte contondente de mai multe persoane din respectivul cartier, rude și cunoscuți ai bărbatului care era legitimat de poliție. În timpul atacului au fost avariate două autospeciale ale poliției. După ce unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, atacatorii s-au retras. Dar între timp au mai venit și alte persoane alături de aceștia.

Așa stând lucrurile, în scurt timp, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, inclusiv mascați din trupele speciale ale jandarmeriei. După identificarea participanților la agresiune, inițial, trei persoane au fost ridicate de polițiști și duse la sediul poliției pentru audieri, în cauză fiind deschis dosar penal. În final, 9 persoane au fost ridicate de polițiști și mascați și duse la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru audieri, in cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, distrugere si tulburarea ordinii si liniștii publice, urmând ca, în funcție de participarea fiecăruia la comiterea faptelor, să fie dispuse măsuri legale.

Duminică, 19 aprilie, patru dintre cei nouă bărbați duși la sediul Poliției Municipiului Hunedoara au fost reținuți preventiv, aceștia urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Totodată, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, cu privire la incidentul desâmbătă, 18 aprilie, până în prezent polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, in valoare de 9.000 de lei. Ancheta va continua in acest caz, în vederea luării de măsuri legale față de toți cei implicați. În urma analizării imaginilor video, urmează a fi aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanțelor militare față de toți cei care nu si-au justificat prezența la locul incidentului, a precizat comisarul șef Bogdan Nițu.

Dispozitive de ordine publică, constituite din polițiști și jandarmi, sunt prezente în continuare în zona, nemaifiind constatate încălcării ale legii.

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Regele Dreptății .*. spune:

  Pentru că un om băut în fața blocului se plimba pe bicicletă și nu avea actele la el , polițiștii nu au fost de acord să meargă cu el pe scară să vadă unde stă și să verifice actele , au chemat ajutoare provocând lumea la scandal . Lumea la cunoscut că era pe strada lui și i-a luat apărarea . Tot războinici sunt polițiști au mai mers pe noapte și prin case la oameni cu forța . Educația în fața unui om băut este tot inferioară .

 2. Unu care stie multe spune:

  Mai regele dreptatii iar te ca ci pe tine? Toata lumea care a trait in hunedoara cad tu erai Mai tanar stie ce ai facut tu acolo. Asa i ca atunci cand II vezi pe astia arestati iti aduci aminte de cum erai zu. Te identifici cu ei, Nu? Doar si tu erai smardoi cu ciorile dupa tine. Te dadeai rotund, plesneai copii si tineri fara vina, doar Sa stie lumea cine e rupa vili. Bineinteles cu inca vreo 10 langa tine k doar atunci erai smecher la scandal. Cand in schimb ai dat de unu care ti a inmuiat oasele si genunchii(stii tu bine) sau cand politia in sfarsit s a saturat de cum o arzi tu te a batut de te ai pisat pe tine si ai Plans k o ***** in arest ai dat o in procese… Ai fost abuzat… Futu te n gura de roaba de *****. Nu sunt de acord cu abuzurile dar daca Este Stare de urgenta si tu vrei Sa fii smardoi suporta si consecintele. Asuma ti urmarile. Imi pare rau k doar II aresteaza si Nu i a bagat in ghips complet k Sa inteleaga toata lumea k regulile sunt pentru toti si ciorile daca Nu Le inteleg pot face crash curs pentru a invata Mai repede.
  Asa k gura mica si joc de glezne

 3. Marian Popescu spune:

  Acolo e un cartier tiganesc si tiganii vor sa-si faca legea lor,dar nu trebuie lasati ,la puscarie cu ei sa scapam odata de rasa asta imputita

 4. Baiut spune:

  Ba rupa vili, tu esti un tigan borit si un sifon. Sifon jegos ca si adi copilu si calin Ciota. Puscariasilor.

 5. Victor spune:

  Foarte bine, s-au simtit ciorile haiduci…. 30 de zile la re-educare le face bine. Cu aia 3000 de lei de caciula le va fi mai greu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situația infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel national, duminică 19 aprilie 2020

În județul Hunedoara până duminică, 19 aprilie, au fost confirmate 391 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. În carantină...

Situația infecțiilor cu Covid-19 în județ și la nivel național, în 18 aprilie 2020

De la începutul monitorizării, conform datelor prezentate de I.N.S.P, până sâmbătă 18 aprilie, în județul Hunedoara au fost confirmate pozitiv...

Pârjolul pădurilor nu s-a oprit

Zeci de hectare de vegetaţie şi pădure din localităţile Ulm, Veţel, Dealu Mare şi Tomeşti au ars violent, fenomenul fiind...

Închide