Scandal sexual la Minerul Lupeni

Dana Istudor
Ciprian Marinuţ

Robert Cristian (foto), fost jucător al Corvinului Hunedoara, aflat în prezent sub contract cu Minerul Lupeni, este victima unui şantaj, susţine fotbalistul. „Am fost ameninţat că o voi păţi. Mi s-a făcut o înscenare”, a spus jucătorul.

„Imaginile sunt trucate”

Atacantul de 22 de ani de la gruparea Minerul Lupeni, Robert Cristian, protagonistul unui scandal sexual apărut în presă, neagă că ar fi avut relaţii sexuale cu un coechipier şi spune că este victima unei înscenări. Jucătorul din Liga a II-a apare în mai multe poze alături de un bărbat, care se presupune că este un coechipier, făcând sex. Totul ar fi avut loc într-unul din cantonamentele echipei, numai că, atât preşedintele grupării, cât şi antrenorul, susţin că n-au avut nici un cantonament centralizat. Fotbalistul afirmă că imaginile compromiţătoare sunt trucate şi este răzbunarea unui fost coleg, care ar fi realizat trucajul. „Cineva m-a ameninţat, pentru că am avut mai multe clinciuri. Mi-a spus: «Lasă că ţi-o fac eu ţie!». Nu spun persoan,e pentru că încă nu pot dovedi, dar cred că respectivul a făcut trucajul. Eu am aflat de la colegi, am rămas şocat pentru că de când sunt la „Minerul”, nu am făcut nici un cantonament. Prietena mea a fost cu mine tot timpul. Nici camerele de la club nu bat cu ce e în poze, acel fizic nu este al meu. Nu bate nimic şi nu am avut nici o petrecere unde să zici că s-ar fi petrecut aşa ceva. O să mă ocup de fotbal, asta e meseria mea şi vreau să o fac bine. Colegii ştiu că nu e adevărat, mă cunosc bine, aşa că au luat totul ca pe o glumă făcută pe seama mea”, a declarat, Robert Cristian.

Vrea să i se facă dreptate

Jucătorul grupării din Valea Jiului spune că se va adresa justiţiei, pentru ca vinovatul înscenării să răspundă pentru fapta sa. Nici tehnicianul grupării nu crede că fotbalistul ar putea fi cel din pozele compromiţătoare. „Jucătorul este unul de bază şi personal, nu cred că este el. E un sportiv cuminte şi noi n-am făcut cantonamente, ca să fie cu cineva în cameră. Toţi au făcut cantonamentul acasă. Sunt total surprins şi nu cred. Rămâne ca el să caute cadrul, pentru a se disculpabiliza. Nu pot face nici afirmaţia că i-a făcut cineva cu intenţie aşa ceva şi că este un trucaj. Îmi e teamă că dacă nu este adevărat, să nu cumva să-i afecteze cariera”, declară Petre Gigiu, antrenorul de la Minerul Lupeni. Jucătorul mai are contract cu echipa din Valea Jiului pentru aproape doi ani şi nu este în pericol de a fi dat afară.

“Ţin la sportivii mei”

Preşedintele onorific al „minerilor“, Cornel Resmeriţă, spune că imaginile sunt o făcătură. „Stau liniştit, deoarece sunt convins că pozele sunt o făcătură. Sunt dezamăgit de ceea ce a apărut în presă. La Lupeni nu se fac cantonamente centralizate, din lipsă de fonduri. Este o făcătură şi cel care a făcut aşa ceva ar trebui să-şi dea identitatea. Robert Cristian este un jucător care nu ne-a creat niciodată probleme, îşi vede de treaba lui. Îşi doreşte să joace la un nivel mai înalt. Cred că e vorba la mijloc despre o răzbunare. Orice neavenit poate să posteze ce doreşte pe Internet. Să nu fie unul dintre foştii lui colegi, care de ciudă că au plecat şi Robert a rămas să fi făcut aşa ceva. Jucătorul nu va primi nici o sancţiune din partea clubului. Eu ţin foarte mult la sportivii mei. Robert Cristian a dat randament la Minerul Lupeni“, a declarat Cornel Resmeriţă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.