Actualitate

Scandal printre morminte

O localnică din municipiul Petroşani îl acuză pe administratorul cimitirului din centrul localităţii că nu este în stare să menţină ordinea şi să păzească mormintele, iar locurile de veci sunt vandalizate periodic.

„Femeia e o reclamagioaică”

Totul a pornit de la vandalizarea repetată a mormântului soţului localnicei, Maria Beţivu. „Anul trecut, nu a fost aşa rău, dar acum, mormântul a fost vandalizat de mai multe ori. Personalul de aici ştie cine fură florile şi distruge locul de veci al soţului meu. Este un jaf ce se întâmplă”, a spus, printre lacrimi, Maria Beţivu. Administratorul cimitirului recunoaşte că se mai fură „câte o floare-două”, dar în acelaşi timp, susţine că zona nu poate fi păzită non-stop, pe toată întinderea sa. „Această doamnă este o reclamagioaică de profesie. În plus, numai mormântul soţului ei este atacat periodic, alţii nu au nici un fel de probleme. I-am spus de mai multe ori să nu mai împodobescă mormântul ca pe un brad de Crăciun, dar nu înţelege. Dacă ea spune că s-a săturat de mine, atunci şi eu m-am săturat de ea şi de veşnicele ei reclamaţii peste tot”, a declarat Mihail Czimadia, administratorul Cimitirului Central din Petroşani.

Cu ani în urmă, cimitirul din centrul Petroşaniului devenise un loc de aprovizionare pentru vânzătorii de flori sau căutătorii de fier vechi. Între timp, situaţia s-a mai îmbunătăţit, după ce de paza acestuia se ocupă şi Poliţia Comunitară. (D. Istudor)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura