Sătenii din Certeju de Sus sunt disperaţi că li se distrug casele

5 iunie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Mai mulţi cetăţeni din comuna Certeju de Sus au sunat la redacţia cotidianului nostru, nemulţumiţi că pe Drumul Judeţean 761 între Certej şi Bîrsău circulă maşini cu piatră, care le distrug casele.

„Circulă cu viteză mare“
Sătenii din comuna Certeju de Sus au ajuns la capătul răbdării şi spun că nu mai ştiu ce să facă. Maşinile cu piatră circulă cu viteză mare, deşi sunt pline, iar gabaritul lor este peste limita legală. Dacă pe Drumul comunal fac ce vor, pe cel judeţean nu ar trebui să se întâmple tot aşa. MESAGERUL HUNEDOREAN a mai relatat despre aceste probleme ale locuitorilor comunei conduse de Petru Cîmpian.
Marţi, 4 iunie 2019, potrivit primarului comunei Certeju de Sus, au trecut pe DJ 761 un număr de 40 de maşini care au transportat piatră. Sătenii spun că acestea au trecut în mare viteză, iar cantitatea transportată depăşeşte limita acceptată. Contactat, Costel Avram, administratorul public al judeţului, a declarat că „mâine (n.r. astăzi) vom trimite cântarul pe drumul acesta. Nu este normal ceea ce se întâmplă cu aceste transporturi. Serviciul Autoritate Judeţeană de Transport din cadrul Consiliului Judeţean va trimite cântarul, să vedem dacă este respectată legea”.
Primarul Petru Cîmpian a spus că porţiuni din şosea au fost asfaltate, dar acum totul este distrus, din cauza maşinilor cu piatră care depăşesc gabaritul legal. Sătenii susţin că le-au atras atenţia şoferilor acestor maşini, să circule cu viteză mai mică, dar ei le-au râs în nas. „Trepidează casele când trec maşinile cu piatră. Ce să facem, să ne mutăm de aici? Nimeni nu ne ajută“, se plâng oamenii.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. daniel spune:

  aveti in vedere si dj 761A Barsau Nojag Varmaga care este distrus

 2. Hahahah spune:

  “Primarul Petru Cîmpian a spus că porţiuni din şosea au fost asfaltate”
  Va rog sa faceti o vizita in teren, mai ales la iesirea dn Certej spre Hondol, sa vedeti ce de asflat s-a turnat.

 3. Pantea Ion spune:

  Prosteala pe fata ! Pai daca tov. Costel Avram i-a anuntat ca va trimite cantarul, e clar ca tot satenii vor pica de fazani ca mint in privinta tonajului. Q.E.D.

 4. Gica spune:

  Primarul Cimpian este un mincinos ordinar. Își bate joc de oameni. Prost sint sătenii care-l votează. Nu-l mai votați dacă vreți sa o duceți mai bine.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Sorin Marica, despre simplificarea accesării schemelor de plăţi directe pentru fermieri

Potrivit deputatului hunedorean Sorin Marica (foto), membru PRO România, a fost elaborat un pachet de măsuri ce are ca scop...

Investiţiile în Valea Jiului – inspectate de conducerea CJ Hunedoara

Un sens giratoriu foarte important pentru siguranţa participanţilor la trafic, un drum de acces până în Staţiunea Parâng, investiţie ce...

Autostopişti băgaţi în spital de un vitezoman

Accidentul rutier a avut loc pe DN 66 în zona „Dealul Haţegului”, iar victime au fost două persoane luate la...

Închide