Şase traficanti de droguri au fost arestați preventiv

31 octombrie 2014 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

arest 4 bunarest 1 bunȘase tineri, dintre cei 29 aduși ieri pentru audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara, au fost arestați preventiv.

Aceștia sunt cercetați într-un dosar în care sunt acuzați de trafic de droguri. “Magistrații au admis propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă în cazul a șase inculpați pentru o perioadă de 30 de zile. Măsura a fost contestată iar dosarul a fost înaintat Curții de Apel Alba Iulia spre soluționare”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Prin urmare, Dorinel Ovidiu Boca, Denis Eugen Poleac, Cristian Vasile Catană, Alexandru Găvrișan, Nicolae Ciuca, Robert Atila Bondar vor sta la răcoare până în 29 noiembrie, fiind cercetați pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc.

Gruparea a fost destructurată de polițiștii și procurorii de la crimă organizată în urma unor percheziții domiciliare pe raza mai multor localități din Valea Jiului dar și din municipiul Cluj-Napoca. În urma controalelor efectuate de oamenii legii în locuințele suspecților au fost  găsite 200 de grame de pulbere asimilabilă drogurilor și 200 de grame de substanță vegetală, despre care se presupune că ar fi droguri de risc și de mare risc. (Natalia Bumbac)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Carol spune:

    Altii au fost prinsi si eliberati ptr ca sunt nepoti de deputati asta de ce nu spuneti.Specificati la fiecare ce a fost gasit.Adevar nu ce vreti voi.Se vand in continuare legale …..cn le vinde?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mircia Muntean va fi cercetat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

    Poliţia hunedoreană a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului în care a...

Deputatul Mircia Muntean, fost primar al Devei, implicat într-un accident rutier

Astă seară, în jurul orei 18, 20, fostul primar al municipiului Deva, actual deputat, a fost implicat într-un accident rutier,...

Obeliscul lui Barcsay Acaţiu va fi mutat

Hunedoreanul Costache Aoanei Rahovean (foto) a câştigat procesul intentat Primăriei Deva şi Ministerului Culturii, pentru amplasarea monumentului dedicat principelui maghiar...

Închide