Sport

Şase medaliaţi, nici un campion

Atletele de la cluburile din judeţ au obţinut şase medalii (patru de argint şi două de bronz) la Campionatele Naţionale rezervate juniorilor III (14-16 ani), însă, din păcate, câştigarea unui titlu de campion naţional a rămas un vis neîmplinit.

De patru ori argint, de două ori bronz

Cel mai aproape de titlul de campioane au fost ghelăreanca Maria Florea, care are dublă legitimare la CS Ghelari şi SCM Deva şi deveanca Florentina Marincu, legitimată la CNS „Cetate” Deva. Maria Florea, antrenată de Emerson Toma, s-a clasat de trei ori pe locul doi, având parcă interdicţie la medalia de aur. Florea a câştigat medalii de argint în probele de 300 de metri, 800 de metri şi cu ştafeta feminină de 4X100 metri a SCM Deva, din care au mai făcut parte Ramona Arcoş, Elisabeta Dragoş şi Andreea Chiosa. „Rezultatele obţinute de Claudia puteau fi şi mai bune, dacă ar fi fost puţin mai atentă în cursa de 800 de metri, în care a ieşit la atac prea târziu”, a spus Emerson Toma.

Deveanca Florentina Marincu a devenit vicecampioană naţională în proba de 100 de metri, pe care sportiva antrenată de Nicolae Alexe a parcurs-o în 12,76 secunde. În plus, Marincu a obţinut şi o medalie de bronz cu ştafeta de 4X100 metri a CNS „Cetate” Deva, formată din Monica Bănică, Ionela Sandu şi Raluca Dragomir. Ultima medalie de bronz pentru atletismul hunedorean la această competiţie a fost adusă de ştafeta de 4X100, 200, 300 şi 400 de metri a SCM Deva, formată din Ramona Arcoş, Andreea Chiosa, Elisabeta Dragoş şi Delia Pitariu).

La Campionatele Naţionale ale Juniorilor III, desfăşurate la Bucureşti, au participat 406 sportivi (201 fete şi 205 băieţi), legitimaţi la 97 de cluburi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura