Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

4 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

De curând, persoanele născute în luna ianuarie şi găzduite de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS) au fost în centrul atenţiei, fiind sărbătorite de conducerea instituţiei. Toată lumea s-a bucurat de tort festiv, s-a cântat la mulţi ani şi s-au transmis gânduri bune.

„De data aceasta i-am sărbătorit pe Terezia Gurban, Traian Trif, Maria Surtea, Cornel Iuga şi Lina Roşii. Şi în 2019 vom continua acţiunea lunară prin care dorim să le aducem măcar un mic zâmbet celor aflaţi în grija noastră. Personal, cred că orice instituţie care implică tratarea şi găzduirea persoanelor cu probleme de ordin social, părăsite de familie sau lăsate să se descurce pe cont propriu, ar trebui să depună mici eforturi pentru susţinerea lor morală şi să le ajute să se simtă cât mai bine în locul în care se află şi alţi semeni cu care împart multe supărări. Le doresc să fie binecuvântaţi de Dumnezeu cu sănătate, iar sufletul să le rămână mereu deschis pentru a primi afecţiune şi solidaritate. La mulţi ani, încă o dată! “, a spus Diana Bulz (foto), managerul UAMS Baia de Criş.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Simpozionul Internaţional de Securitate şi Sănătate în Muncă – SESAM 2019

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă - INSEMEX Petroşani cu sprijinul şi colaborarea Universităţii...

Peste 6.500 de contribuabili deveni şi-au achitat deja impozitele

Aproximativ 6.600 de contribuabili persoane fizice din municipiul Deva şi-au achitat, în luna ianuarie 2019, obligaţiile fiscale către bugetul local.

Anul Nou Chinezesc

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în colaborare cu Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” din...

Închide