www.mesagerulhunedorean.ro

Şapte răniţi într-un accident pe DN7

03 Acc Campuri 2Oana Mihnea

Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.00, un microbuz în care se aflau 13 persoane a fost implicat într-un accident grav în zona localităţii Gothatea. Şapte dintre pasageri au ajuns la spital cu politraumatisme.

Oboseala la volan a costat mult
Şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 50 de ani din judeţul Teleorman, a pierdut controlul volanului din cauza oboselii, a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un şanţ de pe marginea drumului. Impactul a fost unul destul de violent dar, din fericire, nici o persoană nu şi-a pierdut viaţa. La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD, trei de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Hunedoara şi echipajul de descarcerare Ilia. Microbuzul venea din Franţa şi se îndrepta către Piteşti. Toţi pasagerii erau şoferi profesionişti, cu vârste cuprinse între 23 şi 49 de ani, care se întorceau de la muncă.

Doi rămân internaţi
Cei şapte răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Deva pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Toţi au suferit politraumatisme prin accident rutier, însă doi dintre bărbaţi sunt în stare mai gravă. Potrivit managerului spitalului, Călin Laza, un pasager a suferit o leziune la cap, motiv pentru care a fost supus unui examen tomograf, iar celălalt are o fractură de femur stâng şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Aceştia au rămas internaţi pentru supraveghere. Ceilalţi cinci au suferit leziuni mai uşoare şi nu au necesitat internare.
Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Pe durata intervenţiei echipajelor de salvare la locul producerii accidentului, traficul a fost restricţionat în zonă pe ambele sensuri de mers.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.