www.mesagerulhunedorean.ro

Şapte consilieri PRM, pe cale de excludere din partid

05 Costel Avram  7934

Nicolle Ebner

 Imediat după realegerea în funcţia de preşedinte al filialei judeţene PRM Hunedoara, Costel Avram (foto) şi-a stabilit şi programul de „curăţenie” în partid.

„Îi ajut eu să se decidă”
Decis să taie craca de sub picioarele celor care, după cum spune chiar el, stau cu „fundul în două luntrii”, prin urmare, cochetează şi cu alte formaţiuni politice şi nu-şi canalizează energia doar pentru partidul care i-a propulsat în funcţii, Costel Avram anunţă că va retrage sprijinul politic pentru şapte aleşi locali care, implicit, îşi vor pierde şi posturile din consiliile locale. „Nu vreau să creez probleme acum, când pregătim campania electorală, dar vor fi schimbaţi imediat după alegerile prezidenţiale. Dacă lucrurile se precipită, nu este exclus ca unii dintre ei să fie daţi afară chiar în timpul campaniei, în cazul în care se dovedeşte că lucrează şi pentru alţi candidaţi sau alte partide. Dacă nu sunt hotărâţi ce să facă, îi voi ajuta eu să plece mai repede, dar fără funcţiile de consilieri locali, care sunt ale PRM-ului”, a declarat Costel Avram, într-o conferinţă de presă susţinută ieri, la sediul PRM Deva.

Deva, prima organizaţie luată la verificat
Potrivit liderului PRM Hunedoara, cei şapte consilieri luaţi în vizor sunt din zona Deva şi Haţeg. Ieri, a început analiza activităţii organizaţiei municipale PRM Deva. „Dacă sunt probleme, nu mă uit că organizaţia este condusă de prietenul meu, Nelu Ardelean”, mai spune Avram, dând de înţeles, indirect, că unul dintre cei şapte consilieri locali ar putea fi Nelu Ardelean, membru al Consiliului Local Deva, care în acelaşi timp, este şi unul din consilierii preşedintelui CJH, Mircea Ioan Moloţ, şi care a fost numit, în urmă cu câteva luni, director interimar al Teatrului Judeţean Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.