FlashPolitica si administratie

Şantierul de la Spitalul Judeţean, furnicar de muncitori

În această perioadă, lucrările la inves­tiția de reabilitare a Spitalului Județean de Urgență Deva se desfășoară la maximum posibil.
Constructorul înaintează foarte bine cu investiția, având în vedere că partea veche a unității, care a intrat și ea în renovare, a fost predată acestuia doar în luna septembrie. Cu toate acestea, lucrările avansează foarte bine.
MESAGERUL HUNEDOREAN a mers ieri pe șantierul spitalului. În partea care se reabilitează acum vor fi noile Secții de Pediatrie, Neonatologie, Ginecologie, Chi­rurgie, Ortopedie, susține dr. Lucian Miron, directorul medical al unității medi­cale devene.
Reamintim că Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva este beneficiarul unui program de reparaţii capitale în valoare de peste 100 de milioane de lei, finanţat de Guvernul României prin Ministerul Sănătăţii. În cadrul acestui program, a fost construit şi dat în folosinţă un nou corp de clădire, blocul alimentar a fost reabilitat complet şi utilat, iar secţiile existente sunt modernizate şi dotate cu aparatură medicală modern. Unitatea medicală a mai atras fonduri europene pentru modernizarea, extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe, pen­tru modernizarea şi dotarea Laborato­rului de radiologie şi imagistică medicală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.