Şantajistul „Lacrima“, prins din nou de poliţişti

23 octombrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Oana Mihnea 03 santajist 8

Bărbatul de 24 de ani din Deva, care a fost reţinut săptămâna trecută pentru şantaj, a căzut din nou pe mâna poliţiştilor.
Prima dată a scăpat uşor, deoarece instanţa a hotărât cercetarea lui în libertate, sub control judiciar. Între timp, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că este vinovat şi de şantajarea unui alt tânăr, pe care l-a ameninţat cu moartea. În data de 23 iunie a.c., Ovidiu Căldărar, zis „Lacrima“, a ameninţat cu acte de violenţă un tânăr de 18 ani, din municipiul Deva, pe care l-a constrâns să îi dea bunuri în valoare de 600 lei, printre care un televizor şi un sistem audio. Pentru fapta sa, în cursul zilei de ieri, a fost prezentat Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.
Reamintim că Ovidiu Căldărar a fost reţinut pentru că a forţat, tot prin ameninţări verbale, un alt cetăţean din municipiu să îi dea suma de 350 euro şi un autoturism, marca Mercedes, în valoare de 2.500 euro. Pe lângă aceşti bani, a mai cerut încă 2.000 euro, dar, păgubitul a anunţat autorităţile şi inculpatul a fost prins în flagrant de poliţişti. Săptămâna trecută a scăpat de arest, însă nu se ştie pentru cât timp.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Falsificatorii de bani au fost trimişi în arest

Cei patru hunedoreni, doi bărbaţi şi două femei, acuzaţi de falsificare de bani şi alte valori, şi punerea lor în...

Au mai rămas doar şapte zimbri

Chiar dacă i-a fost aplicat tratamentul standard de imunizare şi susţinere a organismului, zimbrul bolnav de la Rezervaţia „Silvuţ“ de...

Traficanţii de ţigări îşi refac reţeaua în Valea Jiului

Cea mai mare reţea de trafic şi contrabandă cu ţigări care a acţionat în judeţul Hunedoara, destructurată în urmă cu...

Închide