Politica si administratie

Sanfirişca: Ţintim un scor de 20 la sutã la alegeri

05 Sanfirisca  Sorina Popa

Într-un sondaj efectuat recent, telefonic, în perioada 26-30 septembrie, pe un eşantion de 1.005 persoane, selectate reprezentativ la nivel naţional, din mediul urban şi rural, se arată că 61 la sută dintre cei interveviaţi nu sunt de acord ca România să primească 5.000 de refugiaţi din Siria şi Orientul Mijlociu.

Printre problemele cele mai strigente cu care se confruntă românii, veniturile reduse sunt pe primul loc, corupţia este dată ca printre necazurile românilor, în timp ce infrastructura a fost votată de doar 3 la sută dintre repondenţi ca fiind una dintre problemele stringente. Persoanele incluse în chestionar au mai fost întrebate şi dacă cred că România merge într-o direcţie bună sau greşită? Un procent de 54 a răspuns că direcţia spre care se îndreaptă ţara noastră este greşită, iar 30 au spus că este bună. Acelaşi sondaj arată că, dacă acum s-ar organiza alegeri parlamentare, PSD ar fi votat de 43 la sută dintre cei intervievaţi, PNL ar obţine 41 la sută dintre voturi, ALDE 6 la sută, PMP 2 la sută, UDMR 2 la sută.
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, Marius Sanfirişca (foto), copreşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, a declarat: „La alegerile de anul viitor sperăm să obţinem un scor de 20 la sută şi să dovedim că suntem o forţă politică importantă şi în judeţul Hunedoara. Avem oameni capabili, suntem credibili şi sunt sigur că echipa noastră va putea să obţină voturile necesare pentru accederea în fruntea administraţiilor locale şi judeţeană”.

12 comentarii la „Sanfirişca: Ţintim un scor de 20 la sutã la alegeri

  • Sunt doua articole total diferite. Ori pentru ca servesti masa la ,,Zamfi„te-ai gandit sa il faci mai cunoscut pe fostul meu tovaras de nebunii,stimata Sorina Popa?

  • Bietul Sanfirişcă este protagonist la cascadorii râsului. În sondaj ALDE are 6% dar marele om politic are o ţintă de 20%. Spune că în judeţul Hunefdoara face atât. Ce să facem ? Să râdem? Să plângem?

  • Moise Nicoară: Am putea plânge pentru că încă există comunişti ca tine care stau la uşă după pensie visând la epoca utcistă!

  • Ba voi nu stiti diferenta intre un sondaj national si unul local.Gelu Dragancea cu oameni ca tine Romania ramane doar o tara plina de tarani cu 3 clase

  • poate sanfirisca ar putea face 20% dar cu oameni ca si clej, ardeleanu si marian muntean ar putea pica in dizgratia hunedorenilor.clej a ramas acelasi pdlist tradator ardeleanu tot un hot si marian muntean ramane acelasi pierzator vesnic!

  • E evident ca Sanfirisca Marius se referea la judetul Hunedoara cand a spus ca vor obtine un scor de 20 %. Dar unii nu stie sa citeste romaneste!

  • Cu informatorul și penalul moloț ioan prin preajmă nu obțineți nici 2%

  • Nicolae Marian esti undercover daca stii ce inseamna asta::))

  • Ca să nu fiu catalogat nostalgic trebuia să spun că ALDE va obține 20 la sută la alegeri ? Dacă poate să obțină dar nu va obține. Cu Purcel mentor…un eșec usturător va obține.

  • Nelu Drăgan, aluzia ta este una jegoasă. Dar cum poate fi aluzia unuia care-i pupă dosul lui Purcel ot Purcel, infractor notoriu ? Vine răspunsul: tot un jegos. Poți să scrii orice dar Sanfirișcă, politic, repet politic, rămâne o ilustră nulitate. Să îți aduci aminte după alegeri ce scriu eu acum. Pe același plan îl secondează cu mult succes Marian Munteanu. Chiar dacă prin absurd ei și pseudoarticolele lor ar obține 20 la sută la alegeri în județ tot nu ar fi de ajuns la nivel național. Așa că mai bine uitați-vă la Simona Halep că nici acolo nu înțelegeți nimic dar, măcar, nu pierdeți bani, marțafoilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura