Sancţiuni date de AJF Hunedoara

4 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Hunedoara a analizat o serie de abateri de la regulamentul competiţiilor de fotbal şi a decis următoarele sancţiuni: antrenorul echipei de fotbal Universitatea Petroşani, Ionuţ Năsălean, a fost sancţionat cu suma de 150 de lei pentru declaraţii date în presă la adresa arbitrajului de la meciul dintre Cetate Deva şi Universitatea Petroşani, pe care comisia le-a considerat defăimătoare.

Jocul dintre echipele CNS Cetate Deva – ACS Victoria Călan Juniori A1, din data de 30.09.2018, s-a decis să fie omologat cu scorul de 5-0 pentru echipa CNS Cetate Deva şi i s-a aplicat penalitate sportivă clubului ACS Victoria Călan în valoare de 150 lei.
În ceea ce priveşte jocul dintre echipele CS Inter Petrila – AS Universitatea Petroşani, juniori D din data de 17.09.2018, comisia a decis să respingă contestaţia introdusă de CS Inter Petrila ca fiind tardiv formulată. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primele meciuri din Interliga naţională pentru copii

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a programat primele etape din cadrul competiţiei cu finalizare naţională- Interliga naţională pentru copii.

A început concursul judeţean „Citeşti şi câştigi“

A început concursul judeţean de cultură generală pentru liceeni „Citeşti şi câştigi!”, organizat de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva. În...

Fotbal în weekend

Mâine, în Liga a II-a este programată cea de a X-a etapă, iar la Petroşani formaţia Energeticianul primeşte replica ultimei...

Închide