Sanatoriul din Brad are nevoie de o staţie de oxigen

23 iulie 2013 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04-Dr-Ionel-Circo-0356Magdalena Şerban

Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad are nevoie de o staţie de oxigen. Problema însă nu poate fi rezolvată în cel mai scurt timp, deoarece nu sunt bani.
„Proiectul nostru, legat de o staţie nouă de oxigen, va permite ca la patul fiecărui bolnav să fie asigurat oxigenul. În prezent, acesta nu se asigură suficient, se consumă multă energie. Beneficiarii proiectului sunt pacienţii cu insuficienţă respiratorie cronică, în număr din ce în ce mai mare, dar şi cei care suferă de insuficienţă cardiopulmonară. Oxigenoterapia face parte din programul de recuperare-reabilitare a pacienţilor cu afecţiuni respiratorii. Sistemul proiectat urmează să asigure o performanţă maximă pentru un spaţiu minim ocupat, cu costuri de exploatare suportabile. Valoarea totală a investiţiei este de 825.000 de lei, dar pentru acest an nu ne este asigurată sursa de finanţare. Să sperăm că la anul, se va întâmpla şi acest lucru”, a afirmat dr. Ionel Circo (foto), managerul Sanatoriului de Pneumoftiziologie din Brad.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aur şi bronz la tenis de masă

Sportivii de la secţia de tenis de masă a clubului Inter Petrila au avut o evoluţie excelentă la Masterul A+...

Trei medalii şi mult ghinion în bazin

Sportivii de la CSS Hunedoara au cucerit trei medalii, toate la feminin, şi s-au calificat în 13 finale (12 la...

Poliţia a pus mâna pe 7 infractori periculoşi

Un grup de infractori în serie a fost descoperit în Hunedoara, unde membrii acestuia, provenind din mai multe judeţe, locuiau...

Închide