Comunitate

Salvează vieți, donează sânge!

Asociația „Inimi Generoase” a pre­miat, ieri, de Ziua Mondială a Dona­torului de Sânge, pe cei mai merituoși tineri donatori din cadrul proiectului „Tinerii donează,tinerii salvează”, im­ple­mentat în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Deva.

Un ziarist, 100 de donări de sânge
Mai mulți oficiali au donat și ei sânge, alăturându-se campaniei respective.
„De Ziua Internațională a Donatorului de Sânge, m-am alăturat campaniei de do­nare de sânge organizată de Insti­tu­tul Național de Transfuzie Sanguină, de Centrul de Transfuzie Sanguină Județul Hunedoara – Deva și celelalte centre de transfuzie sanguină din țară, cu sprijinul autorităților publice. Am donat sânge pentru a salva viețile semenilor noștri aflați în situații critice. De asemenea, am participat și la premierea tinerilor donatori din cadrul proiectului „Tinerii donează, tinerii salvează” pe care îi felicit pentru gestul lor umanitar. Îl felicit și pe ziaristul Amarildo Szekely care a fost premiat de către Centrul de Trans­fuzie Sanguină Deva pentru că a ajuns la 100 de donări de sânge.
Donarea de sânge salvează vieți, te încurajăm să donezi și tu”, a spus Florin Oancea, edilul șef al Devei.
„Putem salva vieți. Putem aduce spe­ranță și să ajutăm la însănătoșirea celor aflați pe paturile spitalelor. Donarea de sânge este un gest mic pentru fiecare dintre noi, dar extrem de important pentru pacienți, pentru familiile lor și pen­tru medici, în lupta lor cu bolile grave. Este un gest anonim, de omenie și de iubire față de semenii noștri. Acum, din păcate, traversăm o criză acută de sânge! Vă rog să apelați cu încredere la centrele de transfuzie și să donați sânge”, a afirmat prefectul de Hunedoara, Călin Marian. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.