Eveniment

Salvamontiştii din Lupeni ameninţă cu demisia

Carmen Cosman

După ce reprezentanţii Serviciului Public Salvamont Lupeni şi-au manifestat intenţia de a demisiona, din cauză că nimeni nu îi susţine, factorii responsabili s-au întâlnit pentru a încerca rezolvarea problemei.

Aproape 300 de intervenţii
Şeful Formaţiunii Salvamont Lupeni, George Resiga, a anunţat că îşi va da demisia, din cauza faptului că salvatorii montani nu se mai pot descurca, în lipsa finanţării. Potrivit acestuia, datoriile către Salvamont Lupeni se ridică la 22.000 de lei, după ce anul acesta nu s-a achitat mai nimic. În acelaşi timp, salvamontiştii care acţionează în staţiunea Straja au avut aproape 300 de intervenţii în sezonul de iarnă, dar au fost nevoiţi să se descurce din resurse proprii. Potrivit unei înţelegeri existente la nivel local, banii pentru funcţionarea Serviciului Public Salvamont ar trebui asiguraţi de Primăria municipiului Lupeni, împreună cu cei de la Asociaţia ProStraja, dar responsabilitatea a fost pasată dintr-o parte în alta, fără găsirea unei soluţii concrete pentru rezolvarea problemei. În cele din urmă, după ce salvamontiştii au ameninţat cu demisia, factorii responsabili s-au întâlnit. „Am avut o întâlnire cu reprezentanţii Primăriei Lupeni şi cei de la Asociaţia ProStraja şi s-a promis rezolvarea problemei”, a declarat George Resiga.

2 comentarii la „Salvamontiştii din Lupeni ameninţă cu demisia

  • Extraordinar !!! Chiar asa ! Chiar moare Salvamontul , daca pleaca Resiga?
    Eu cred ca afacerea dl-ui, este cam umflata!Prea vrea sa traga in piept pe toti pentru aceeasi prestatie!!!A tinut destul, mai trebuie intarcat vitelul, ca suge de la mai multe „vaci” !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura