Salvamontiștii caută o femeie rătăcită în Parâng

7 august 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Ultima Ora

Salvamontisti_plaiul_mic_1 Salvamontiştii din Petroşani și jandarmii montani au reluat în această dimineață de joi acțiunile de căutare a unei femei care s-a rătăcit cu o zi înainte în zona Cheile Jieţului, în apropierea vârfului Parângul Mic (2.074 m).

Este vorba de o femeie de 49 de ani, a cărei dispariţie a fost anunţată miercuri seara, după ce nu s-a mai întors de la cules de afine. Echipele Salvamont Petroşani au căutat-o pe femeie până după miezul nopţii, după care, din cauza întunericului, au decis să reia operaţiunea în această dimineața.

Potrivit declarațiilor șefului Salvamont Petroșani, Dumitru Bârlida, femeia căutată este din oraşul Petrila şi a plecat pe munte la cules de afine. Familia acesteia a informat că are unele probleme cardiace. La căutări, împreună cu salvamontiștii din Petroșani, participă și cei de la Serviciul Judeţean Salvamont, precum și jandarmii montani. Șeful Salvamont Petroșani a mai arătat că  operaţiunea de căutare este dificilă, deoarece în zona de acţiune a salvamontiştilor nu există un semnal constant de telefonie mobilă. (Mircea Crivăț) 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atras în cursă de o fată cunoscută pe Internet: Un bărbat a fost bătut măr şi jefuit

Un tânăr, de 25 de ani din Orăştie şi-a stabilit o întâlnire cu o fată pe care a cunoscut-o prin...

Cadavrul unui fost traficant de droguri, găsit în apele Streiului

Un bărbat pe care familia l-a dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit înecat în râul Strei....

Simota, dublu arest la domiciliu

Afaceristul din Valea Jiului, Alin Simota (foto), s-a aflat iarăşi în pericol de a ajunge în spatele gratiilor. Ieri pe...

Închide