Salariul lui Lăutaru, sub media naţională

Carmen Cosman

Cu un salariu lunar de 3.000 de lei, inspectorul şcolar general al judeţului Hunedoara, Alexandru Lăutaru (foto), este pe locul 17 la nivel naţional între omologii lui.

Un top realizat de site-ul economic Econtext îl plasează pe Alexandru Lăutaru pe locul 17, în privinţa salariului încasat de la Inspectoratul Şcolar General. La nivel naţional, salariul mediu al unui inspector şcolar general este de 3.130 lei pe lună, deci Lăutaru se plasează sub media naţională. Cel mai bine plătit este Constantin Amarie, inspectorul şcolar general din Teleorman, care încasează lunar drepturi salariale în valoare de 6.756 lei. Pe locul doi în topul salariilor obţinute de profesorii şefi se afla Anca Hodorogea, care conduce inspectoratul şcolar din Cluj, plătită cu 5.697 lei. Pe al treilea loc se plasează Iaşiul, cu un salariu de aproape 5.000 de lei. Cel mai puţin câştigă şeful IŞJ Constanţa,  doar 1.874 lei pe lună.

4 comentarii la „Salariul lui Lăutaru, sub media naţională

 • 7 decembrie 2011 la 10:19
  Legătură permanentă

  Si care-i problema, vrea marire de salariu tig..ul? Are de unde, sunt multi prosti cu „plicu”!

 • 8 decembrie 2011 la 19:48
  Legătură permanentă

  Ce a facut acest individ pentru invatatori si profesori,si pentru personalul TESLA?
  daca a ajutat la marirea salariilor,la consolidarea unitatiilor de invatamant,la marirea nr.de ore si la o viata decenta a cadrelor didactice,atunci ,da, dublatii!
  dar el ,daca a facut doar invers,nemarirea salariilor pt.cadrele didactice, reforme de cacao=distrugere a invatamantului ,si taierea salariilor de merit,si a aprobat tot ce a zis Funeriu ,ministru educatiei si seful lui atunci ,lasati-l asa cu salariul asta,care zic ca e excelent!Carmen Cosma ,cum de ai aflat salariu lui?in locul lui as intra in greva foamei cum a fost primarul din Brad!si sa nu mai ies ,pana nu se dubleaza salariile la cadrelel didactice!de astfel de inspector avem nevoie,de fapt nu de inspector ci de OM!

 • 8 decembrie 2011 la 20:11
  Legătură permanentă

  mai mult,a desfiintat unitati scolare,cica unindu-le intre ele!asta da afacere a la MEC.simpatic tipu,nu?scoliile din judet HD sunt de rasul curci:o cladire intr-un loc alta cladire a aceleiasi unitati la km departare pe deal!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.