Salariile paramedicilor SMURD, majorate cu un spor de fidelitate

23 martie 2015 | 2 Comentarii | Publicat in: Comunitate

04 smurdSalariile paramedicilor SMURD din judeţul Hunedoara vor fi majorate, de la 1 mai, prin acordarea unui spor de fidelitate cuprins între 5 şi 15 la sută, în condiţiile în care venitul acestor angajaţi este de 1.250 de lei pe lună.

Decizia de majorare a salariilor a fost luată luni în cadrul adunării generale a Asociaţiei Salvital Hunedoara, organizaţie nonguvernamentală ce gestionează activitatea SMURD în judeţul Hunedoara.
„Am decis să acordăm un spor de fidelitate pentru a face o departajare între paramedici în funcţie de anii lucraţi în sistemul SMURD. Un paramedic angajat la Asociaţia Salvital câştigă puţin, venitul său fiind undeva la 1.250 lei pe lună, net”, a declarat Andrei Mihuţ, preşedintele organizaţiei.
Potrivit acestuia, paramedicii SMURD cu o vechime între 2 şi 5 ani vor primi un spor de fidelitate de 5 la sută la salariu, între 5 şi 10 ani acest spor creşte la 7 la sută, iar între 10 şi 15 ani va ajunge la 10 la sută. Pentru paramedicii cu o vechime mai mare de 15 ani, sporul de fidelitate va fi de 15 la sută din salariu. Calculul se face prin aplicarea sporului la salariul de bază.
Asociaţia Salvital a fost înfiinţată în anul 2006 cu scopul de a dezvolta în judeţul Hunedoara o reţea SMURD în mai multe oraşe. În prezent, în judeţ funcţionează opt module SMURD care au fost solicitate anul trecut la 8.663 de intervenţii, de peste trei ori mai multe ca în anul 2008, primul în care s-a lucrat în formula actuală de organizare. (Sorin Blada, Agerpres)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pila Daniela spune:

    Astia sunt jegoshii aia semianalfabeti care deranjeaza tot cartierul cu sirenele, cel putin aici in bucuresti e groaznic.

  2. Pila Daniela spune:

    Astia sunt jegoshii aia semianalfabeti care deranjeaza tot cartierul cu sirenele, cel putin aici in bucuresti e groaznic.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rezultatele finale în urma deceselor de la Rezervaţia Slivuţ: Totuşi, cinci zimbri au murit de limbă albastră!

După mai multe luni de aşteptare a verdictului final în ceea ce priveşte cauza morţii celor şase zimbri de la...

C.A.R. ULPIA HAŢEG, 39 de ani în slujba membrilor sãi

C.A.R. ULPIA se află situată în oraşul Haţeg, str. M-ţii Retezat, nr. 2, Bl. 32, Ap. 4-17, judeţul Hunedoara, România,...

Peste 35.000 de credincioşi la Mănăstirea Prislop

În acest sfârşit de săptămână, 25 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru peste 35.000 de...

Închide