Sport

Sală de sport modernă inaugurată în municipiul Brad

A fost inaugurată noua sală de sport a Școlii „Mircea Sântimbreanu” din munici­piul Brad, obiectiv de investiții în valoare de aproape 8 milioane de lei.
Această sală, strict necesară pentru școala brădeană și nu numai, asigură con­diții optime pentru efectuarea orelor de sport și pentru desfășurarea de competiții sportive interșcolare, fiind dotată cu 102 locuri pe scaune, în tribună.
Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, prezent la această inaugurare a declarat: „Mă bucur nespus de mult pentru faptul că elevii acestei școli au posibilitatea de acum să practice sport în condiții foarte bune, pentru o dezvoltare sănătoasă si pentru per­formanță în plan sportiv. Prin aceste investiții, asigurăm dezvoltarea muncipiului Brad. Elevii şi profesorii participanți au apre­ciat din plin investiția realizată. Mul­țumiri Companiei Naționale de Investiții pentru sprijinul major acordat pentru reali­zarea sălii de sport din municipiul nostru”. Noua sală de sport va intra rapid în cir­cuitul competițional județean și încă de la de­butul anului viitor se vor organiza aici com­petiții sportive importante pentru elevii brădeni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura