Actualitate

Să ne trăiască femeile!

Cristina Ghenea

Începând cu Mărţişorul, prima parte a lunii martie este, prin tradiţie, dedicată femeilor. Lor li se oferă cadouri, flori, în cinstea lor sunt organizate baluri, chermeze şi tot felul de manifestări social-culturale.

Cupa Mărţişorului la Tir
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara (I.J.J.), împreună cu Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Hunedoara au organizat la sfârşitul săptămânii trecute,  „Cupa Mărţişorului la Tir”, o competiţie dedicată jandarmeriţelor şi  jurnalistelor din presa locală. Au fost desemnate câştigătoarele atât din rândul jandarmeriţelor , dar şi din cel al jurnalistelor, care pe lângă diplomele şi premiile de rigoare, au primit şi flori din partea organizatorilor.

Bobouţanu respectă tradiţia 
Preşedintele organizaţiei municipale PSD Hunedoara, Dan Bobouţanu, a invitat toate femeile din organizaţia municipală la tradiţionala chermeză dedicată Zilei Femeii, aflată deja la a patra ediţie. În jur de 60 de doamne şi domnişoare au dat curs invitaţiei, fiind gratulate la sosire  cu flori. „Este un gest pe care organizaţia municipală îl face în fiecare an, invitând toate membrele PSD din Hunedoara pentru a se distra şi pentru a sărbători 8 Martie. Ne face plăcere să le cinstim pe doamnele şi domnişoarele noastre, considerând că merită mica noastră atenţie de ziua lor”, a declarat Dan Bobouţanu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.