„Să ne respectăm țara”

Naţionala feminină de handbal a Ro­mâ­niei a învins reprezentativa Insulelor Fe­roe cu scorul de 26-19 (15-14), miercuri, la Mioveni, în Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European – EHF EURO 2022.
Pentru echipa României au marcat Bian­ca Bazaliu 6 goluri, Crina Pintea 9, Andreea Rotaru 3, Sonia Seraficeanu 3, Alina Ilie 2, Nicoleta Dincă 1, Bianca Tiron Harabagiu 1, Alexandra Subţirică Iovănescu 1.
România va juca următorul meci pe 10 oc­tombrie, în deplasare, cu Austria. Pri­mele două clasate se califică la turneul final, care va fi găzduit de Slovenia, Ma­ce­donia de Nord şi Muntenegru, în noiembrie 2022.
„Sunt două meciuri extrem de impor­tante, ultimele oficiale în care ne putem testa condiţia înainte de CM. Singura modalitate de a le aborda este să fim 100 la sută conectaţi. Cel mai mare pericol este să subestimezi adversarii, tocmai pentru că de multe ori calculele hârtiei au fost altele faţă de ce s-a întâmplat pe teren. Evident, avem prima şansă, suntem echipa mai bună. Trebuie să ne respectăm tradiţia, numele şi ţara”, a afirmat antrenorul Adrian Vasile.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.