S-au stabilit „perechile” pentru „Balul fotbalului”

Ciprian Marinuţ

Cele opt echipe de fotbal ale liceelor din Deva şi-au aflat, ieri, adversarele din prima etapă a ediţiei 2012 a Cupei liceelor „Big FM”, competiţie care se va desfăşura de luni, 30 ianuarie, până joi, 2 februarie, 2012, la Sala Sporturilor din Deva.

De la liceeni, cu dragoste
„Cupa liceelor” Big FM a devenit după primele două ediţii, disputate în 2010 şi 2011, un adevărat „bal al fotbalului”, aproape la fel de popular ca tradiţionalele evenimente ale bobocilor. A treia ediţie a competiţiei a demarat oficial, ieri, cu tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală (prima etapă) şi se va derula în zilele de 30 şi 31 ianuarie, 1 şi 2 februarie, anul viitor. Cu aceleaşi ingrediente din „reţeta de succes” a precedentelor două ediţii, show-ul fotbaliştilor liceeni va fi de bună calitate, atât în teren, unde echipele se vor duela cu ambiţia, orgoliul şi pasiunea specifice tinereţii, cât şi în tribune, care vor fi „colorate” de prestaţia galeriilor înfocate.

Dueluri aprige
„Balul fotbalului” va fi deschis în 2012, de partida dintre echipele de la Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” şi Liceul Teoretic „Traian”, programată, luni, 30 ianuarie, de la ora 15.00. Al doilea meci al zilei, de la ora 16.00, va fi cel între echipele Colegiului Naţional „Decebal” şi Colegiului Tehnic „Transilvania”. Marţi, 31 ianuarie, de la orele 15.00 şi 16.00, vor avea loc meciurile: Gr. Şc. „Grigore Moisil” – Colegiul Naţional Sportiv „Cetate Deva” şi Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi” – Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”. Câştigătoarele partidelor din prima zi se vor duela miercuri, 1 februarie, de la ora 15.00, în prima semifinală, iar formaţiile care se impun în partidele din ziua a doua se vor întâlni, de la ora 16.00, în a doua semifinală. Cele mai bune dintre semifinaliste vor juca, joi, 2 februarie, de la ora 21.00, finala mare, iar învinsele din semifinale se vor duela în finala mică, de la ora 20.00.

Premii atractive
Organizatorii au pregătit premii pentru primele trei echipe clasate şi pentru golgheterul competiţiei, în valoare de 6.000 de lei şi au apelat la arbitri profesionişti. „Vom oferi premii foarte atractive pentru liceeni, constând în telefoane mobile şi echipament sportiv. Arbitrajele vor fi asigurate de profesionişti, meciurile urmând a fi conduse de cavaleri ai fluierului, delegaţi de Colegiul de Arbitri Deva.”, a afirmat Marius Dragomir, directorul „Big FM” Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.