S-au sãturat deja haţeganii de primarul Marcel Goia?

  Maximilian Gânju

La nici jumătate de an de la preluarea Primăriei Haţeg, Marcel Goia (foto) este contestat de tot mai mulţi localnici. Aceştia au lansat pe reţelele de socializare un îndemn pentru strângerea de semnături, care să ducă la un referendum pentru demiterea edilului.

Lui Goia i se reproşează că nu a făcut nimic din ceea ce a promis în campanie, iar cei care îl vor demis sunt de părere că ar fi avut timp să arate că merită să îi conducă. Totodată, actualului edil al oraşului Haţeg i se reproşează şi faptul că nu se poate opune unor grupuri de interese care conduc Primăria Haţeg. Iniţiativa de a se organiza un referendum aparţine chiar unor susţinători ai lui Goia în campania pentru alegerile din 10 iunie 2012. „Deoarece, în campania electorală, a promis că viaţa haţeganilor se va schimba în bine (…) că va fi o administraţie transparentă, cu şedinţe de consiliu local publice, că va realiza locuri de muncă pentru Haţeg, în fapt, toate acestea fiind doar nişte minciuni electorale. Primăria Haţeg s-a transformat într-un vehicul de manevră pentru grupurile de interese conduse de diverşi, având drept scop atragerea de foloase materiale şi jefuirea banului public. (…) Pentru aceste motive, iniţiem proceduri de referendum pentru schimbarea primarului Marcel Goia”, se arată pe pagina electronică „Foaia de Haţeg”, unde un grup de localnici îşi explică motivele pentru care nu-l mai vor pe actualul edil la cârma primăriei. Invitaţia de a „semna” pentru referendum a fost făcută la mijlocul lunii decembrie 2012.

45 de comentarii la „S-au sãturat deja haţeganii de primarul Marcel Goia?

 • 7 ianuarie 2013 la 1:40
  Permalink

  Atentie mare la acest mesaj ,voi reporteri si jurnalisti ! DISTRIBUITI SA SE STIE .

  Cand CEDO pedepseste Romania ,trebuie de urgenta demisi Ministrul de Justitie si Procurorul General ,pentru ca ,din vina lor ,a subordonatilor Judecatori si Procurori care au incalcat legea ,au distrus viitorul cetatenilor si nu le-ati confiscat averile ,nu iati arestat,nu iati demis din magistratura pe acesti interlopi cu legitimatie de la stat ,este facuta de rusine si aratata cu degetul Romania .

 • 7 ianuarie 2013 la 3:20
  Permalink

  RUPA VILI UN AGRAMAT TU ALTCEVA NU STI SA SCRI, ESTI UN PUSCARIAS.

 • 7 ianuarie 2013 la 9:23
  Permalink

  Acuma ce sa vorbim ca si Timis era un lucru slab,sa te fereasca Dzeu de asa ceva ,dar se pare ca ati dat o din lac in put hategani,poate ca asta si meritati ati at un scelerat pe un politist.

 • 7 ianuarie 2013 la 9:55
  Permalink

  Ati vrut u.se.le?Spalati-va cu goia si ceilalti politruci u.se.le. pe cap!

 • 7 ianuarie 2013 la 12:05
  Permalink

  Vorba proverbului: „Prostia si domnia se plateste” !!!

 • 7 ianuarie 2013 la 14:35
  Permalink

  Mesagerul HD = Foaia de Hateg = PDL = Alin ANDRIONI = ZERO (Barat)

 • 7 ianuarie 2013 la 20:46
  Permalink

  Numai cine nu il cunoaste pe Andrioni mai crede in povesti nemuritoare. Un mare gunoi care nu a fost favorizat de primarie s-a trezit sa faca referendum. Cum nici macar familia nu a votat pentru el la alegeri, tot asa o sa-i iasa si referendumul lui peste acestui gunoi de om.

 • 7 ianuarie 2013 la 22:28
  Permalink

  acelasi ziar de ***** care il apara pe zamist… ce sa mai , de ce nu scrieti ca au trebuit platite miliardele furate de zamist asta nu scrieti , fraierilor, si pupincuristii lui Timis.

 • 7 ianuarie 2013 la 22:31
  Permalink

  CE SA FACA , CE A FACUT ZAMISTU SA FURE … REPEDE SARITI PUPINCURISTII LUI NAE … CU CAT VA PLATESTE SA SCRIETI .. CAT VA DA ZAMISTU…

 • 10 ianuarie 2013 la 12:33
  Permalink

  De ce e plina primaria de tigani? Cand sunt audieri?
  Raspuns : Vin tigani sa isi ceara promisinile din campanie (case)

 • 10 ianuarie 2013 la 12:52
  Permalink

  Pai cum sa mai fie votat andrioni ? ….el s-a retras parca in campanie, in favoarea lui Goia. Daca nu se retragea , eu mergeam la vot si il votam

 • 10 ianuarie 2013 la 14:22
  Permalink

  Oameni buni, nu mai scrieti prostii, cine va citeste ar putea sa va creada! Nu s-a pus niciodata problema unui referendum local in mod serios, si cu siguranta nu se va pune. Daca 2-3 persoane sunt nemultumite, e mai mult decat normal. Normal nu e ce faceti dumneavoastra, dand apa la moara unor prostii. Daca lumea ar fi cu adevarat nemultumita, n-ati citi pe facebook un articol cu doua like-uri. Invatati ce sunt stirile, cum sa le obtineti, si nu cum sa le fabricati!

 • 10 ianuarie 2013 la 15:45
  Permalink

  Toate motivele pentru demiterea primarului din Hateg, Marcel Goia, se afla pe Foaia de Hateg, intr0un protocol semnat in timpul campaniei electorale, de catre Marcel Goia- actual primar, Alin Andrioni si Gelu Demian-actual viceprimar, fiind vorba de un document scris si semnat, putem vorbi si de o actiune in instanta prin care sa fie ceruta demisia celor doi, asa cum au convenit in protocol.
  Noi ii invitam pe cei din primarie, sa mearga din casa in casa, asa cum au mers si in campania electorala si sa ceara opinia oamenilor despre cum vad ei evolutia alesilor lor. Vor obtine un singur lucru: un sut in f… !!!

 • 10 ianuarie 2013 la 21:28
  Permalink

  sa stiti ca Andrioni cat a fost la echiapa de fotbal o fost foarte de treaba cu noi. a dat o sa sansa copilor ka noi tinerii sa putem juka in echipa …..iar la fiecare antrenament primeam ciocolata apa banane portocale etc. am primit treninguri . primaria ce nea dat /????????// un dreak !! afara cu goia si pocaiutu ala kurvar de damiam care o fost dat afara din biserika noastra ! ni sau promis bani pt echipa si nu am primit nimic !! mincunosii

 • 10 ianuarie 2013 la 22:37
  Permalink

  cu cat v-a platit andrioni sa scrieti un asemenea articol penibil?toata lumea il cunoaste pe acest urangutan supraponderal care se autoproclama politician.In Hateg ii se spune politicianul 70,pentru ca atatea voturi a reusit sa i-a,adica undeva la 1%.

 • 10 ianuarie 2013 la 23:11
  Permalink

  Remarc cu mare durere ca un om care-mi este un foarte bun prieten (Alin Andrioni) este tratat intr-un asemenea mod de oamenii interpusi ai domnului primar Goia pe care de altfel il stimez foarte mult. Va rog, pentru numele lui D-zeu, Alin Andrioni pe langa faptul ca este unul dintre cei mai onesti oameni pe care-i cunosc, este o persoana extrem de sufletista ! Nu puteti sa vorbiti intr-un asemenea mod despre el. D-nul primar Goia , pe care si eu l-am sustinut prin retragerea lui Alin , si-a cam pierdut din pacate credibilitatea. Nu mai departe , sa luam in discutie spitalul unde exista cu adevarat o mare problema, iar la solicitarea personalului medical de a rezolva cumva aceste datorii de miliarde (generate de nu stiu cine), nu s-a primit nici un raspuns. Este regretabil ca domnul primar a uitat de cetatenii care l-au votat ! Cu ce este de vina Alin in acest context ? …doar rautati din partea unor oameni pe care ii credeam la un moment dat , onorabili ! Pacat !

 • 10 ianuarie 2013 la 23:30
  Permalink

  Doresc sa va spun un singur lucru : Alin Andrioni a venit la mine sa-l sustin in campania electorala si i-am comunicat ca inca nu are sanse si ar fi bine sa se retraga pentru Marcel, lucru care l-a si realizat pana la urma. Citind insa pasajele de mai sus, REGRET ca nu l-am sustinut ! …Dar daca va mai candida vreodata, eu o sa-l caut si o sa-l sustin ! SUNT PROFUND DEZAMAGIT !

 • 11 ianuarie 2013 la 1:22
  Permalink

  Gunoi de ziar!

 • 11 ianuarie 2013 la 13:45
  Permalink

  Ocazii sa-l sustineti pe Andrioni au fost 3. Nu are sens sa mai spuneti ca e onest ca evaziunea e in floare la firma lui cat despre onestitate vorbiti cu cei cu care a facut afaceri. Mai bine ciocu mic decat „hotul striga hotul”. In timp se va dovedi cine este si acest taran Andrioni care pozeaza in salvatore.

 • 11 ianuarie 2013 la 16:24
  Permalink

  sunt o angajata a primariei si am ramas socata sa observ ca tiganii si-au mutat cartierul in primaria Hateg. am vazut cu ochii mei cum domhul primar goia le-a dat bani ca sa scape de ei…si sa vedeti cum vorbeau acesti tigani cu domnul primar …..ca si cu ultima carpa !!! nu este posibil asa ceva …nu credeam ca o sa se ajunga pana aici/domnul primar nu are deloc autoritate, toata lumea rade de el

 • 11 ianuarie 2013 la 21:06
  Permalink

  @Darius
  Mai Darius, la care scoala ruseasca ai invatat sa scrii asa mai baiatule?
  -ka
  -dreak
  -kurvar
  -biserika
  -juka
  Tare zgirie la ochi- Eu banuiesc ca tu stii ca toate aceste cuvinte se scriu cu c nu k.

 • 12 ianuarie 2013 la 2:34
  Permalink

  ACEST DOMN ALES PE VIATA DIRECTOR LA HIDROELECTRICA DIN HATEG SE CREDE BURICUL PAMANTULUI IN ACEST ORAS. INGINERII LUI SUBALTERNI SE PLANG CA ESTE DE O PROSTIE FENOMENALA ! ….NU ESTE DE MIRARE AVAND IN VEDERE CA IN ACESTA COMPANIE DE STAT ANGAJARILE SE FAC PE SPRANCENA (COPII DE PRIMARI, DE DIRECTORI ADICA HOTI DIN HATEG), SI PE NUMAI 4000 – 5000 DE EURO , BANI CU CARE GUNOIUL SI UMFLATUL DE BABAU CUMPARA MASINI DE FITE FIULUI LUI, UN AGRAMAT CARE SI-A LUAT BACALAUREATUL PE BANI LUI TATASU.

 • 15 ianuarie 2013 la 17:41
  Permalink

  hotii astia n-eau promis locuri de munca afara cu goia si si trupa lor dde idito

 • 16 ianuarie 2013 la 20:24
  Permalink

  Pe langa faptul ca jumatate dintre comentarii sunt scrise de Primarul si Deputatul visator Andrioni care detine si Foaia de Hateg,acesta nu se uita in propria curte si acuza pe toata lumea in timp ce el e cel mai mare mafiot.Din cate stiu eu Andrioni are o masina de noua in valoare de peste 20 de mii de euro asa ca nu vad de ce acuza pe altii!
  Daca nu iti mai merge firma poate te angajeaza Goia gunoier la Bucura Prest!

 • 16 ianuarie 2013 la 20:30
  Permalink

  Andrioni este cel mai retardat om din hateg.Voi ziaristi celebri si vestiti numiti si sclavii lui Timis ati decis sa scrieti articolele unui retardat pentru ca se aseamana prea mult cu seful vostru zamist

 • 17 ianuarie 2013 la 0:15
  Permalink

  Recunosc ca eu am scris toate comentariile jignitoare la adresa lui Alin Andrioni si vreau sa afle toti hateganii acest lucru. Eu nu am invatat de la parintii mei decat sa dau sms-uri si telefoane de amenintare familiei Andrioni in miez de noapte si sa-l injur pe el si familia lui, mesaje si amennintari pe care se pare ca acest Alin Andrioni le are deja inregistrate si se pare ca le va duce la Politie pentru a putea fi realizata amprenta vocala. Vreau sa va spun ca mai nou , ocupatia mea de proaspat student nu ma prea intereseaza , de aceea cumpar in fiecare zi cartele telefonice si ii transmit mesaje de amenintare lui Alin Andrioni si familiei acestuia pentru ca asa vreau eu…. sa-i trezesc copilul de 4 ani in miezul noptii….dar ce pot face ….?daca atat am putut sa invat de de la parintii mei (din pacate pentru mine unul medic in spitalul din Hateg ..deja pe butuci, si altul proaspat director numit politic fara concurs)….ce pot eu invata de la acesti parinti ? Ce ma mai deranjeaza la acest Andrioni ?…..faptul ca ne strica noua linistea si proaspetele afaceri din oras….este singurul care nu-i frica de noi si pentru acest lucru nu-l mai suport. pentru ca la urmatoarele alegeri (cu toate ca nu o sa am facultatea terminata) , vreau eu sa ajung PRIMAR in orasul Hateg. Ce vreau eu sa va mai transmit, m-am cam saturat de modelul asta vechi de Audi si vreau sa-mi ia mama cu tata alta mai scumpa doar sa mai incasese ceva spagi de prin spital respectiv Hidroserv, ca deja sunt invidios rau pe Andrioni pentru ca are masina mai scumpa decat a mea, masina care se pare ca el a cumparat-o prin forte proprii , nu din furtisaguri ca mine, un mucos de student de 20 de ani care-si permita sa aiba aprecieri la adresa unui inginer de 37 de ani care activeaza in domeniul privat de 10 ani si care a acordat un toti acesti ani peste 100 de locuri de munca hateganilor…..Intradevar ….oare eu ce-am facut pentru acest oras …..cam nimic in afara de amenintari si jigniri ……CUM DE NU MA BATE TATA ? ……pai cum sa ma bata daca-s golan de bani gata ??????

 • 17 ianuarie 2013 la 6:53
  Permalink

  Bai Andrioni, mars la culcare ca esti tantalau rau, da` rau de tot!

 • 19 ianuarie 2013 la 21:37
  Permalink

  cum a putut ajunge un asemeneaa articol intr-un ziar?primarul Goia este foarte iubit de cetatenii din hateg,inainte sa scrieti articole informati-va mai bine!

 • 20 ianuarie 2013 la 21:25
  Permalink

  Ziarul asta este finantat de timis nicolae .Ce pretenti a-ti putea avea de la visul pierdut care inca bantuie pe unii bolnavi mintali,, timis redivivus,,?. Niciodata.
  Cum s-a spus mai sus Goia e un om respectat si apreciat de localnici . Se zbat astia pe aici fara sanse.

 • 19 februarie 2013 la 19:42
  Permalink

  ziarul asta e din ce in ce mai prostesc,inainte scria articolele la nebun acum scrie articolele lu andrioni fara ganglioni

 • 20 februarie 2013 la 16:54
  Permalink

  dedicatie fara numar pentru relu !!!!!!!!!!!!!! sa-i sugeti **** lui andrioni !!!!!!!!!!!!

 • 28 februarie 2013 la 10:03
  Permalink

  S-au aliat idiotii sa faca referendum pentru demitere….. Vai de capul vostru. Mai faceti si mare tamtam cu grupul ala de pe facebook. Oameni cu coloana vertebrala nici macar nu pleaca urechea la barfele voastre, javre ordinare!

 • 1 martie 2013 la 11:15
  Permalink

  in timp ce copilul lui babau se dadea cu audi , bravo lui , inseamna ca are permis ,copii lui timis se dadeau in vise , cu ketamina , prafuri, iereburi, si alte cele din neamul ,, macrisului, ca deh , de aceea au trait cand erau mici numai cu zeama de macris si ciorba de loboda.ales bules timises , mistho avilan.

 • 2 martie 2013 la 13:23
  Permalink

  ieri au fost alegeri la PSD Hateg , a castigat dl. Puiu Badea , un om de bun simt si caracter impecabil, era cat pe ce sa se faca Nae Timis de rahat cu cacao din nou cu pretentia lui de candidat la presedinte al organizatiei, bine ca l-au oprit oamenii cu judecata la timp ca altminteri se ridicau psd-isti cu batele contra nebunului. Umbla acuma prin oras la costum alb si cu jeep nou nout ,mai are bani la fundul sacului la cat a furat , dar curajul i-a pierit si nici dracu nu-l mai sustine , doar ca se face partener cu andrioni fara ganglioni , un alt perdant al campaniei trecute dar care are si acuma in cap fumurile fumate , batute de vant electoral. ales bules romales, mistho avilan gadji dilo.

 • 4 martie 2013 la 0:49
  Permalink

  nelule sa mi-o sugi cu tot cu andrioni,analfabetule!

 • 5 martie 2013 la 1:18
  Permalink

  Daca as fi in locul primarului Goia l-as declara pe Andrioni persoana non grata in Hateg!

 • 5 martie 2013 la 20:35
  Permalink

  babaii astia atata sunt de urati ca fizionamie ,….zici ca-s urangutani, alieni…ce moaca are bebetu al batran zici ca-i de pa marte , apai uratu ala de copil adrian-minunea hategului, mancatia-s ochii este uratenia intruchipata ….oameni atat de urati rar ti dat sda vezi. babaii astia au capul atat de turtit cu parul ala ondulat.is tare urati , moaca aia de prosti cu gusa si aprca-s iumflati cu pompa de injectie diesel ….doame cred ca fe,eile umbla cu astia numa pentri banii lor

 • 6 martie 2013 la 16:56
  Permalink

  bai adventistu meu , pretenasule , tu lucri la hidroserv si ti e ciuda ca nu te a luat babau la hidroelectrica.ia n de vorbeste tu cu babauca dragule ca poate te baga paznic pe la spital ca ai mintea hodinita.

 • 7 martie 2013 la 14:36
  Permalink

  Andrioni si gasca lui tanjesc dupa ciolanul puterii.dar o fac intr-un mod total nepotrivit!schimbati tactica.lasati acuzele si veniti cu proiecte!

 • 8 martie 2013 la 13:17
  Permalink

  Adventist hateg este chiar justitie pentru hateg de pe facebook. Loosere, nu te mai da de gol cand fotografiezi profile de fbk si mesaje, dereglatule mintal ce esti. Cred ca daca te vedem pe strada, ne speriem , la ce moaca ai

 • 12 martie 2013 la 20:47
  Permalink

  Andrioni ajunge sa innebuneasca complet si iremediabil,omule nu te vrea nimeni primar!lasa-ne cu visele tale erotice!

 • 26 martie 2013 la 16:18
  Permalink

  ziarul asta traieste pe alta lume,pai hot mai mare ca timis nu o sa mai aiba Hategul in urmatorii 100 de ani

 • 27 martie 2013 la 8:58
  Permalink

  La Hateg sub primarie
  S-a gasit o palarie
  Cu semne de masonerie
  Sapa Timis cu lopata
  PAI ASTA-I CLOPU LU TATA.
  Tragea el pe multi in par
  Daca ajungea primar
  Timis iara-n primarie
  Cat o fi no sa mai fie
  Banu il ridica
  Femeia il coboara
  Juca table cu Mitica
  Si n-avea apa la moara.

 • 8 mai 2015 la 9:18
  Permalink

  PNL-ul din Hațeg caută candidat pentru primărie …se pare ca nu găsesc !!! Deși foști liberali dereglări la creier si-ar dori sa candideze însă nu-l lbaga nuci dracu in seama !! Este vorba despre avocatul cu 7 personalități care a fost un spatele contului Jery Seinfeld de unde si-a bătut joc in cel mai groaznic mod posibil de majoritatea oamenilor politici din Hațeg ! …. Un gunoi ordinar care si-a trădat prietenii avocați chiar si neamurile …. ,,corectul,, si ,,cinstitul,, Bara !!! …. Avocatul diavolului Timiș pe care I-l face cu ou si cu oțet in toate comentariile după ce acesta i-a angajat nevasta in spital ! Sa-ți fie Rușine mă Nesamtatule !

 • 16 martie 2016 la 19:21
  Permalink

  Eu am ramas stupefiata de absurditatile exprimate , in scris , pe aceste retele de comunicare!Daca suntem ,,oameni"[fiinte luminate,superioare ] se cuvine sa ne inscriem corect ,cu bun simt civic si cu grad sporit de responsabilitate in competitia pentru ocuparea functiei de PRIMAR .Hateganii sunt cetateni cu,,capul pe umeri ",sunt seriosi,nu se ocupa de josnicii,de nimicuri . Nu este bine sa denigrezi. Toate aberatiile se deconteaza ,cu siguranta. Toate demersurile se fac la vremea lor. Trebuie sa invatam si sa pierdem si sa ajutam urmasii sa avanseze. Cu atat mai mult ca avem experienta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare