S-au păcălit!

1 aprilie 2014 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

11 x 1 matei autobergamoCiprian Marinuţ

Neînvinsă până acum în campionat, Autobergamo Deva s-a păcălit, ieri, de 1 aprilie, în meciul de la Sala Sporturilor din Deva, cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, echipă pe care o învinsese în tur chiar la ea acasă. Lupu & Co. au condus de patru ori la un gol diferenţă, dar în final au pierdut cu scorul de 5-6 (3-3), suferind primul eşec în actualul sezon al Ligii I şi fiind egalaţi la puncte de gruparea pregătită de fostul antrenor al naţionalei, Jakab Zoltan.
Goluri cu efect de somnifer
Autobergamo şi-a luat în serios rolul de favorită şi de echipă mai bine clasată şi a fost vioara întâi a primei reprize şi a primelor cinci minute din partea secundă. Cu un joc frumos, bazat pe acţiunile individuale excelente ale antrenorilor-jucători Robert Lupu şi Robert Matei şi pe unele combinaţii de efect, devenii au condus de patru ori pe tabela de marcaj. Deva a avut avantaj de  trei ori în prima repriză, prin golurile marcate de Ţiglar (min. 2), Robert Matei (min. 15) şi Robert Lupu (min. 16) şi o dată după pauză, prin golul semnat de Robert Matei (min. 23). Fiecare gol al celor de la Autobergamo a avut parcă efect de somnifer pentru componenţii echipei. Jucătorii se relaxau nepermis şi adversarii au egalat de fiecare dată până la 4-4: Szocs Barna (min. 4), Mihaly Zoltan (min. 15), Szocs Laszlo (min. 20 şi 25). Sindromul „relaxării” a fost atât de acut, încât la scorul de 3-2, echipa din Odorheiu Secuiesc a egalat în acelaşi minut, chiar la faza imediat următoare marcării golului devean.
Trădaţi de oboseală şi nervi
De la 4-4, absenţa portarului Vlad Iancu şi a lui Adrian Moţ şi subţirimea liniei secunde a grupării devene şi-au pus amprenta pe meci. Linia întâi a celor de la Autobergamo a părut tot mai obosită şi lipsită de inspiraţie, iar adversarii, tot mai lucizi şi pragmatici. Drept urmare, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a dat lovitura prin două contraatacuri fulgerătoare. Trupa antrenată de experimentatul Zoltan Jakab a preluat pentru prima dată conducerea în minutul 28 prin golul lui Birtalan Barna şi s-a distanţat la 4-6 în minutul 32 prin golul lui Laszlo Szocs. Autobergamo a început cursa de urmărire, jucând în sistem 5-0, cu Robert Lupu portar înaintaş. Mutarea nu a dat roadele aşteptate, dar totuşi, meciul se putea încheia la egalitate. În minutul 38, oaspeţii au acumulat şase greşeli de echipă, iar Robert Matei a punctat pentru 5-6 şi a reuşit tripla. În ultimele 110 secunde, devenii au asediat poarta adversă şi au solicitat un penalti la un henţ clar în careu, dar eforturile lor au rămas fără rezultat şi Futsal Klub Odorheiu Secuiesc s-a impus cu 5-6. Oricum, lupta pentru titlul de campioană se va decide în play-off. Poate până atunci, Autobergamo îşi va regăsi prospeţimea şi luciditatea şi îşi va completa lotul de jucători, pentru a avea şi o linie secundă competitivă.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. MESY spune:

    Fotbal de curtea scoli FIGURANTII

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Scandalos! Asociaţii fantomă abonate la finanţările oferite de Consiliul Judeţean Hunedoara

Cinci asociaţii fantomă primesc finanţări consistente de la Consiliul Judeţean. În acest an, aproape un miliard de lei vechi vor...

S-a aruncat în faţa trenului

Luni, în jurul orei 19.00, un nefericit accident a curmat viaţa unui bărbat, după ce a fost prins de un...

Consultaţii oftalmologice gratuite la Hunedoara

Pe parcursul acestei săptămâni, organizaţia PSD din Hunedoara organizează o acţiune specială, în sprijinul persoanelor care nu îşi permit să...

Închide